Glas Javnosti

Zvezda filmova za odrasle neće na izbore jer čuva obraz: Baljezganje na prazno sa apetitom za fotelju ne mogu prihvatiti (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivša hrvatska porno zvezda Aleksandra Bukovčan, poznata i kao Alexa Wild, na svom je Fejsbuk profilu objavila da je odustala od kandidature na parlamentarnim izborima, a u nastavku je prozvala i Ivana Pernara, u čijoj je stranci bila neko vreme.

“Dragi moji,

kao što znate planirala sam da se kandidujem na ovim parlamentarnim izborima, ali odbila sam mesto na koalicionoj listi sa strankama koje su se nedavno uništile međusobno da bi sada zbog svoje guzice ponovno stavili glave zajedno, jer eto nakon četiri godine u Saboru nisu uspeli da uvere narod da im da više od pet odsto podrške i na taj način osiguraju da pređu cenzus.

No baljezganje na prazno bez konkretnih dela, ali sa apetitom za fotelju ne mogu prihvatiti kao deo političkog angažmana za dobrobit naroda, već je to jedan igrokaz limitiranih lidera koji su sami sebi toliko bitni da su spremni da žrtvuju, gaze i izdaju vlastito članstvo samo zbog fotelje.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

#roccosworld #alexawild #blonde #caffe #kava #hrvatica #posljesnimanja #budapest #goodgirl #model #croatiangirl

Објава коју дели Aleksandra Bukovcan (@alexandrabukovcan) дана

Ja vas, koji ste me zapratili iz raznih stranaka i vas koji ste se učlanili u našu HSSČKŠ i naravno sve vas ovde na FB neću izdati i izneveriti zbog mesta u saboru, kao što je to učinio pre neki dan čelni čovek moje bivše stranke.

S tim je pokrenuo ogroman odlazak i razočaranje članstva jer je pričao jedno, a sada radi drugo.

Ja imam jedno lice, a ne dva!

Bolje ne biti na listi nego izgubiti obraz!

Uskoro više….”, napisala je Aleksandra Bukovčan.

Nije teško pogoditi da se ova objava odnosi na nedavno pomirenje Ivana Pernara i Vilibora Sinčića, a čini se da Aleksandra ne želi da se nađe u situaciji da mora s njima da stupi u koaliciju.

Bukovčan je još prošle godine pozivala ljude da se učlane u Stranku Ivana Pernara i javno je priznala da ima ambiciju da uđe u sabor. Saradnju s Pernarom okončala je nakon što je se Pernar navodno odrekao zbog jednog intervjua u kojem je, između ostalog, spomenula seks utroje.

Aleksandra je svojevoljno bila i članica Živog zida, koji je napustila upravo da bi se priključila Pernarovoj stranci.

Trenutno podržava HSSČKŠ (Hrvatsku stranku svih čakavaca, kajkavaca i štokavaca).

(izvor: Nova.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR