Glas Javnosti

‘Žrtvovala je sebe i spasila sina‘, novi detalji o smrti glumice Naje Rivere čije je telo nađeno u jezeru (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija je u ponedeljak potvrdila da je u jezeru Piru u američkoj saveznoj državi Kaliforniji pronašla telo glumice Naje Rivere, posle šestodnevne potrage, koja je nestala prošlu sredu poslpepodne, nakon što je s četvorogodišnjim sinom Džosejem otišla na izlet brodom.

Dečak je pre pet dana pronađen kako spava sam u čamcu, prenosi BBC.

Prethdno su ronioci uz korišćenje sonarne opreme pronašli telo u vodi.

Šerif Bil Ajub rekao je da nema indicija da je smrt usledila nasilno ili da je glumica izvršila samoubistvo.

Riverin sin rekao je policiji da je ona otišla da pliva i da se nikada nije vratila.

- Iako se obdukcija i službena identifikacija još čekaju, a s obzirom da trenutačno nemamo niti jednu aktivnu potragu za nestalim osobama na spomenutom jezeru, uvjereni smo da smo pronašli Naju Riveru... 

Prema svemu sudeći, ona i sin spustili su se s broda i otišli da plivaju. Dečak je istražiteljima rekao kako mu je majka pomogla da se popne na plovilo, ali kad je pogledao iza sebe, video je kako mu mama nestaje u vodi...

Čini se kako je Naja skupila dovoljno snage da sina vrati na brod, ali nije uspela da spase i samu sebe - izjavio je na konferenciji za novinare šerif okruga Ventura Bil Ajub, a prenosi Daily Mail.

Također je potvrdio da se na brodu nalazio i spasilački prsluk za odrasle, ali tijelo u jezeru pronađeno je bez njega. Policija još ne može sa sigurnošću potvrditi da je Naya Rivera znala plivati.

Ajub je rekao da je kupanje u jezeru Piru dozvoljeno, ali većina posetilaca uglavnom ga koristi za rekreaciju na plovilu. U ponedeljak je pokrenuta i peticija za zabranu kupanja "u tamošnjim opasnim vodama". 
 
 
 
 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR