Glas Javnosti

Žrtva masovnog ubistva u SAD je MLADIĆ IZ SRBIJE: Neven Stanišić (23) i još DEVET osoba UBIJENO U SUPERMARKETU! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U pucnjavi u koja se dogodila u Koloradu (SAD), ubijeno je deset osoba, a jedan od žrtava je srpski državljanin Neven Stanišić (23).

Policija je identifikovala žrtve i saopštila njihova imena: Deni Strong (20), Neven Stanišić (23), Riki Olds (25), Tralona Bartkovijak (49), Suzan Fontejn (59), Teri Leiker (51), policajac Erik Teli (51), Kevin Mahoni (61), Lin Marej (62) i Džodi Voters (65), preneo je CNN.

Osumnjičeni za ubistvo je Ahmad Al Alivi Alisa iz Arvade, veći deo života je proveo u SAD.

Policajci su iz supermarketa izveli muškarca u lisicama, kome je krv curila niz nogu. Međutim, i dalje se istražuje motiv napada, prenosi CNN.

-Muškarac je prevezen u bolnicu i očekuje se da ga sutra privedu u okružni zatvor- rekao je Okružni tužilac okruga Boulder Majkl Dourti

Pucnjava se dogodila u prodavnici King Supers u Bolderu, koji se nalazi na oko 40 kilometara severozapadno od Denvera. U Bolderu se nalazi Univerzitet Kolorada.

Podsetimo, ovo je druga masovna pucnjava u SAD-u u poslednjih nedelju dana, nakon pucnjave u lokalnim salonima za masažu u Atlanti u kojoj je prošlog utorka ubijeno osam ljudi, među kojima šest žena azijskog porekla.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR