Glas Javnosti

'DOKTOR' ZLOSTAVLJAO DEVOJČICE 30 GODINA: Italijanska policija slučajno otkrila MRAČNU SEKTU!!

Svet
Autor: Glas javnosti

 Policija italijanskog grada Novara otkrila je, zahvaljujući svedočenju jedne devojčice, postojanje psiho sekte, koja je, delovala u celoj Italiji vise od 30 godina.

Na čelu sekte čije su žrtve bile uglavnom mlade žene i devojčice je 77 godišnji čovek, kojeg su, oslovljavali sa “Doktor”, a odnosile se prema njemu kao prema božanstvu.

Članice sekte bile su podvrgnute seksualnom nasilju da bi se kako im je govorio vođa, “zapalio unutrasnji plamen”, i bile su mu potpuno potčinjene, a neke je uspeo da sasvim izoluje čak i od porodica, dok je drugima i porodicu uvukao u sektu.

Devojčice i mlade žene birane su iz dobrostojećih porodica, sekta se bavila i “pranjem novca”, a vođa je odlučivao za članice sa kim mogu da se druže, šta da rade, i sam je birao sa kojom žrtvom će se zabavljati.

Policija je otkrila da je vođa imao 26 saradnika, svi su pod istragom, a u primamljivanju članica ucestvavali i profesionalci kao neke priho-terapeutkinje, vlasnici dveju baletskih škola, vlasnici zanatskih radnji i drugi.

Prema navodima policije, čak su i devojke visokog kulturnog nivoa rizikovale i bile uvučene u sektu, ukoliko ih je vođa ocenio kao mete.

“Niko nije mogao da bude siguran da neće biti uvučen u sektu”, svedočila je devojcica, a detalje je saopštila policija na vanrednoj konferenciji za medije.

(Izvor: Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR