Glas Javnosti

ŠTA KAŽE EGIPATSKO PROROČANSTVO: Slika koja Vas najviše PRIVUČE otkriće VAŠU SUDBINU (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ako želite da saznate šta Vam se sprema u budućnosti dovoljno je da izaberete sliku koja najviše odgovara Vama i egipatsko proročanstvo će vam odrediti sudbinu.

Ali dopustite da Vas srce ponese pri odabiru, jer samo tako ćete biti sigurni u preciznost predskazivanja. Pogledajte šta Vam to priprema sudbina uz pomoć egipatskog proročanstva.

Skarabej

Poznato je da je ova buba prezivjela mnogo toga i zbog toga je jedna od glavnih izvora informacija o Drevnom Egiptu. Zbog toga ona u sebi nosi i jednu jako važnu poruku za budućnost. Kao i ova buba skarabej i Vi ste preživjeli dosta toga. Na svojoj koži još uvijek nosite stare ožiljke i svake bitke u svom životu. Mnogo ste se mučili i borili, samo kako bi preživjeli i opstali. Zato nosite tu posebnu moć preživljavanja svega i svačega. Nikada niste posustali niti odustali.

Ali niste više naivni i sitni, sada razmišljate svojom glavom više nego ikada. Zato egipatsko proročanstvo za Vas priprema jedno jako lijepo iznenađenje. Naročito se to odnosi na sreću u ljubavi. Upoznaćete jednu jako divnu osobu koja će umijeti da shvati svaki Vaš ožiljak. Gradiće sa Vama sigurnu budućnost za vas dvoje i vašu porodicu koju ćete imati. Spremaju Vam se jako lijepa dešavanja u budućnosti.

Faraon

Faraoni su simbol besmrtnosti, kao i zmija koju su obično nosili na glavama. U to vrijeme to su bili jako moćni ljudi, kojima su se ljudi klanjala. Po nekim mitologijama oni su posjedovali čak i neke nadljudske moći sa kojima su podčinjavali ljude. Ali malo je poznato da su oni i liječili mnoge ljude tog vremena, pa čak im i davali neke moći kako bi im bili više od koristi u životu.

Vaša dobrota i sva ta dobra dijela ostaće besmrtni baš kao i Vaša duša. Mnogo dobrog ste učinili u životu. zbog toga Vas proročanstvo nagrađuje dugovječnim zdravljem. Ali i zdravljem Vaših dragih osoba. Ukoliko je neko Vama drag trenutno bolestan znajte da će jako brzo ozdraviti i dobiti dug i sretan život. I to sve zahvaljujući Vašoj požrtvovanosti i dobroti. Zaslužili ste sve najbolje u životu.

Egipatska mačka

Smatra se da su ove mačke bile u to vrijeme kao božanske. Čak su i mačke mumificirali kao znak poštovanja prema njima. Mnogi faraoni i faraonice su ih imali kao kućne ljubimce. Bile su poslušne, pametne i sa pedigreom. Čak su se uspjeli i popeti, ako što smo naveli, na ljestvicu božanstva među egipćanima. Zato ih i danas mnogi proučavaju i cijene, poslije toliko decenija.

Baš kao i ova mačka Vi ste jako inteligentni i domišljati. Čak i sa svojom običnošću uspjećete da se popnete visoko na ljestvici uspjeha. A to će se zaista i desiti, jer pred Vama je jedan jako veliki poslovni uspjeh. Od njega ćete moći da zaradite brdo para, i to sve zahvaljujući svojoj domišljatosti. Sa njom ste se uvijek uspijevali izvuči iz nevolja, ali konačno će i ona dobiti svoju pravu svrhu u životu.

Nadamo se da ste uživali čitajući i ovaj članak o egipatskom proročanstvu. Spremili smo za Vas još mnogo ovakvih članaka, pa ostanite zato uz nas i dalje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR