Glas Javnosti

OVO JE RAZLOG: Zašto kada kažemo „toalet-papir“ pomislimo na žute pačiće?

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kad kažemo toalet-papir, pomislimo često na belinu rolne i pačiće, a potom nam odzvanja u glavi "lakše se briše"

Kada kažete čokolada, sigurno da na neku posebnu pomislite. Kad vam se jede čokolada, retko kada je to „bilo koja“. Isti slučaj je i sa toalet-papirom!

Kada kažete „toalet-papir“ često pomislite na belu rolnu i pačiće? Za to je „krivac“ čuvena „Lakše se briše“ reklama, uz koju smo odrastali i koja je postala simbol detinjstva onih koji su bili maleni pre dvadesetak godina.


U reklami se pojavljuju žuti pačići, tek pristigli na ovaj svet, nežni, paperjasti, osetljivi i prelepi… Baš kao toalet-papir s kojim se igraju, i koji im pruža mekoću i udobnost toplog doma, osećaj topline… Kada kažemo Perfeks, pomislimo i na nebeljene toalet-papire, ubruse, na savršene rolne koje traju duže od svih drugih.

Perfeks je najbolji primerak u toaletu jer je bezbedan, satkan od čisto prirodnih sastojaka, pažljivo pripreman po najnovijim standardima. Perfeks je sve što je potrebno jednom domu koji pazi na sebe – bezbedan, udoban, mekan, prirodan, idealan i za ljude i za „pačiće“…

Perfeks je toliko čist, da bez bojazni u toalet-papir možete umotati i oguljeno jaje, pa ga posle pojesti – za to postoji i dokaz – IFS sertifkat – koji je potvrda da je svaki korak u proizvodnji ispoštovao stroge kriterijume.


Naravno, mogu vam se dopasti i drugi toalet-papiri, ali samo sa Perfeksom je vaše telo provereno bezbedno.

Perfeksovi toalet-papiri mogu biti i nežne bež, svetlobraon boje, a to znači da su napravljeni od nebeljene celuloze. Nemojte da ih mešate sa jeftinim, recikliranim papirima, jer nebeljeni Perfeks je savršeno mekan i premium sastava i kvaliteta – u to ćete se uveriti na prvom listiću. Legenda kaže da onaj ko jednom proba nebeljeni Perfeks, nikad se više ne vraća drugim Perfeksima.

Pa, sad vam je jasno zašto je sinonim za toalet-papir Perfeksova rolna sa nežnim pačićima…


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR