Glas Javnosti

Evropska avio-kompanija uvela zonu samo za odrasle: Evo koliko taj luksuz košta

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Evropska avio-kompanija Korendon preduzela je inovativni korak kako bi poboljšala iskustvo putovanja svojih putnika.

Postala je prva u Evropi koja je uvela "zone samo za odrasle" na svojim letovima, s ciljem pružanja mirnijeg okruženja putnicima starijim od 16 godina.


Ove ekskluzivne zone locirane su u prednjem delu aviona i namenjene su onima koji žele izbeći potencijalnu buku i nemir uzrokovan prisustvom beba ili dece. Ova inicijativa ima za cilj stvaranje prijatnijeg putničkog iskustva, posebno za one koji cene mir tokom leta.

Da biste uživali u privilegiji sedenja u "zoni samo za odrasle", potrebno je izdvojiti dodatnih 45 evra. Ova nadoplata pruža putnicima mogućnost da putuju u okolini koja je rezervisana isključivo za odrasle, bez ometanja od strane mlađih putnika.


Ova inovacija pridružuje se sličnim praksama koje su već implementirane u nekim drugim avio-kompanijama širom sveta. Na primer, Malezijska AirAsia, indijska IndiGo i singapurska Scoot Airlines već nude slične "tihe zone", pružajući putnicima prostor gde mogu pronaći predah i mir tokom leta.

Očekuje se da će ova inicijativa pridoneti udobnosti putovanja za putnike koji preferiraju tišinu i opuštanje tokom avionskih putovanja, otvarajući put potencijalnim sličnim inovacijama u avio-industriji u budućnosti.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR