Glas Javnosti

IZBEGAVAJTE OVA SEDIŠTA U AVIONU: Saveti stjuardese

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Stjuardese vodećih avioprevoznika podelile su važne savete o izboru sedišta na letovima, naglašavajući koja mesta treba izbegavati da bi se izbeglo kasno iskrcavanje i dugo čekanje na serviranje hrane

Izdvojili su sedišta u srednjem redu, posebno 11A i 11F kod prozora, kao najmanje poželjna za putnike. Iz ovih sedišta, putnici obično izlaze poslednji i čekaju na obrok duže od ostalih.


Stjuardesa Tara iz jedne kompanije posebno je upozorila one koji putuju na kratkim relacijama. Prema njenim rečima, sedenje u sredini aviona može značiti da ćete ostati bez hrane. Ona savetuje biranje sedišta bliže ulazu ili izlazu iz aviona ako želite da uzmete nešto za jelo ili piće tokom leta.


U slučaju da se putnik ipak nađe u srednjem redu, Tara preporučuje nošenje jednostavnog obroka u ručnom prtljagu. Ovo može biti koristan način da se osigurate da nećete biti gladni tokom leta.


Dodatni savet od stjuardese odnosi se na planiranje i rezervaciju. Ona naglašava važnost unapredne rezervacije leta i biranja sedišta pri kupovini karte, kako bi putnici mogli da uživaju u udobnijem i prijatnijem putovanju. Ovi saveti su preneti u cilju poboljšanja iskustva putnika tokom letova, prema izveštaju Independent.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR