Glas Javnosti

Tri horoskopska znaka čije je ljubavne kriterijume gotovo nemoguće zadovoljiti

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Određeni horoskopski znakovi poznati su po izuzetno visokim kriterijumima kada je u pitanju izbor partnera. Njihove zahteve može izgledati gotovo nemoguće zadovoljiti, ali postoji dublji razlog zašto su tako selektivni.

Naime, odabir partnera za njih nije stvar neposredne privlačnosti ili površne kompatibilnosti.

Oni traže duboku, dugotrajnu vezu koja može izdržati test vremena. Njihovi visoki standardi odražavaju njihovu želju za istinskim partnerstvom, gde se ljubav zasniva na međusobnom poštovanju, razumevanju i podršci. Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč.


Devica

Device su poznate po svojoj perfekcionističkoj prirodi, što se itekako odražava u njihovom ljubavnom životu. Za Devicu, partner mora da bude inteligentan, pouzdan i, pre svega, uredan. Njihova pažnja posvećena detaljima znači da će primetiti svaku sitnicu, od načina na koji se neko oblači do ponašanja za stolom. Device traže partnera koji deli njihovu strast prema organizaciji i koji može da održi korak sa njihovim visokim standardima za sve u životu.

Škorpija

Škorpije traže strast i duboku emocionalnu vezu sa svojim partnerom. Njihovi kriterijumi nisu samo visoki, već i intenzivni i složeni. Partner mora da bude sposoban za istinsku intimnost i mora da ima snažan karakter. Škorpija želi nekoga ko je podjednako posvećen istraživanju dubina ljudske psihe i ko može da se nosi sa njihovim intenzitetom. Površni ili neozbiljni kandidati biće brzo odbijeni.


Jarac

Jarčevi su praktični i ambiciozni i očekuju da njihovi partneri dele njihovu radnu etiku i životne ciljeve. Za Jarčeve, partner mora da bude stabilan, pouzdan i finansijski odgovoran. Oni traže nekoga ko može da izgradi i održi čvrste temelje za zajednički život. Jarčevi ne traže samo ljubavnog partnera, već i sebi ravnopravne u životnim projektima, što njihove kriterijume čini posebno zahtevnim.

Zahtevi Devica, Škorpija i Jarčeva mogu da budu visoki, ali za one koji su spremni da ulože napor, nagrada je veza koja je duboko ispunjavajuća i trajna. Ako pitate pripadnike ova tri znaka, prava ljubav je vredna čekanja i truda potrebnih da se ispune njihovi visoki standardi.


Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR