Glas Javnosti

ŽENU UHVATIO U VRUĆEM KLINČU SA SKITNICOM: Skandalčina veka o kojoj bruji planeta (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Kako biste se osećali da prolazite ulicom i da pronađete svoju ženu, veliku vernicu koja stalno ide u crkvu, u ljubavnom klinču sa beskućnikom u vašem autu?

Upravo se to desilo fitnes treneru Eduardu Alvesu. Vraćajući se kući sa posla u jednoj teretani zatekao je svoju ženu, koja je stalno išla u crkvu i klečala pred olatarima, kako ima vatreni seks u autu sa beksućnikom. Šta bi drugo uradio nego izvukao beskućnika iz auta i dobro ga natukao?

Snimci nadzornih kamera snimili su trenutak kako izvlači ženinog ljubavnika iz auta i tuče ga. U skandalu koji danima potresa Brazil, trenerova žena je izjavila da joj se Bog javio dok se molila u crkvi I da joj je naredio da spava sa beskućnikom. Nadzorna kamera pokazuje kako Eduardo Alves prilazi parkiranom automobilu i viri kroz staklo da bi video svoju ženu unutra sa drugim muškarcem. Besan kreće da udara pesnicama u staklo automobile i izvlači čoveka napolje.

Besan, udari pesnicama o staklo pre nego što otvori vrata automobila i uđe unutra da bi pretukao čoveka. Kako pišu lokalne novine, supruga i tašta Alvesa izašle su iz kuće kako bi pomogle čoveku koji je teško živeo kao beskućnik. Eduardo je pokušao da kontaktira svoju ženu telefonom ali nije uspeo. Slučajno se vraćajući s pola zapazio je svoj auto parkiran ispred osnovne škole što mu je bilo čudno pa je prišao autu da vidi šta se dešava. Imao je unutra šta I da vidi – njegova žena I beskućnik na gomili!

U tom trenutku pao mu je mrak na oči. Zgrabio je beskućnika i unakazio ga. Ubrzo je stigla hitna pomoć I odvezla ga u bolnicu.

Gospodin Alves je navodno rekao policiji da je prvo pomislio da je u pitanju silovanje jer nije mogao da veruje da bi njegova žena spavala sa beskućnikom.

Kasnije, u policiji, žena je negirala da je u pitanju silovanje i izjavila da uživa u tome da pomaže ljudima, pa makar I seksualno.

Civilna policija (brazilska istražna policija) Federalnog okruga nastavlja da istražuje slučaj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR