Glas Javnosti

ŽENA UBILA SVOJE TROJE DECE PA OD POLICIJE TRAŽILA BIBLIJU: Stravičan zločin u Americi (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U kući u Los Anđelesu tokom vikenda nađeno je troje mrtve dece, a policija je uhapsila njihovu majku i jednog tinejdžera.

Policija je u nedjelju ujutro reagovala na dojavu o nasilju u stambenom objektu u dolini San Fernando. Kada su ušli u kuću, pronašli su troje dece koja nisu pokazivala znakove života. Bolničari koji su ubrzo stigli na mesto događaja proglasili su decu mrtvom.


Policija je navela da su deca (dva dečaka i devojčica) bili stari od osam do 12 godina te da je privedena majka Angela Flores (38), kao i 16-godišnji tinejdžer. Nije objavila identitet 16-godišnjaka ni njegov odnos s porodicom. CBS navodi da se radi o bratu ubijene dece.

Policija je saopštila da je majka uhapšena jer je povezana sa ubistvom troje dece, a tinejdžer sa ubistvom jednog deteta.


Prisila Kanales, koja živi u blizini kuće u Vest Hilsu, u kojoj su se dogodila ubistva, rekla je novinarima da je u subotu uveče čula kako iz komšijske kuće viče ženska osoba. Dodala je da je majka, kad su je bolničari u nedelju stavili na nosila i iznosili iz kuće, vikala: Gde je moja Biblija?

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR