Glas Javnosti

ŽENA PRETUČENA NA BENZINSKOJ PUMPI: Muškarac je NAPAO bez razloga, IZUDARAO, pa nestao sa lica mesta! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na jednoj kalifornijskoj nepoznati muškarac brutalno je napao ženu, a motivi ovog napada i dalje se istražuju. Kako prenose američki mediji, za osumnjičenim muškarcem još uvek se traga, zato što je odmah nakon incidenta otišao sa lica mesta.

Ženu iz Kalifornije bez povoda je napao muškarac u tridesetim godinama i naneo joj teške telesne povrede. Incident se dogodio na benzinskoj pumpi, dok je žena točila gorivo u svoj automobil. 

Na snimku sa sigurnosnih kamera vidi se se čovek bez majice koji parkira svoje vozilo ispred automobila žene i prilazi joj. Potom je iz čista mira jako udario po licu. Žena se posle prvog udarca srušila na pod. On je nastavio da udara ženu i da je čupa za kosu. Siledžija je uhvatio nesrećnu ženu za glavu i nekoliko puta je udarao u automobil i beton, rekli su iz kalifornijske policije.

Ubrzo se na licu mesta sakupila grupa ljudi, koji su priskočili u pomoć nesrećnoj ženi i uspeli da sklone nasilnika od nje. On je nakon toga mirno ušao u svoj automobil i nastavio dalje kao da se ništa nije dogodilo. Osumnjičeni nije ukrao ništa od žrtve, a policajci su nemili događaj opisali kao slučajan i ničim izazvan, prenosi NY Post.

- Žena je tokom napada zadobila teške povrede glave i lica i prebačena je u bolnicu - rečeno je iz policije za pomenuti američki portal.

Ona je posle par dana puštena iz bolnice i trenutno je na kućnom oporavku. Za osumnjičenim se još uvek traga, a policija je njegov identitet opisala kao Afroamerikanca, muškog pola, starosti između 30 i 35 godina, težine oko 150 kilograma i visine oko 180 centimetara.

Policija je u petak saopštila da je 11 osoba osumnjičeno i zadržano u Long Biču, ali detaljnije informacije još uvek nisu saopštene.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR