Glas Javnosti

ZELENSKI SE PONAŠA KAO MAFIJAŠ, ELIMINISAO IZVRŠIOCE NAPADA NA SEBERNI TOK: Nemački medij otkrio NOVE INFORMACIJE

Svet
Autor: Glas javnosti

Ako iza podrivanja „Severnog toka“ stoje kijevske vlasti, onda su se svakako ponašale kao profesionalni mafijaši.

Ukrajinske vlasti bi poput mafije, mogle da eliminišu direktne izvršioce terorističkog napada na „Severni tok“ kako bi sakrile istinu. „Die Weltvoche“ piše o tome.

Zapadne zemlje postepeno otkrivaju informacije o ulozi Ukrajine u terorističkom napadu na „Severni tok“, piše nemačko izdanje. Vremenom je sve više dokaza da je ovaj zločin počinio kijevski neonacistički režim.

„Dakle, CIA je izvestila da su znali za planove Kijeva i savetovala ga da ne sprovodi svoje planove“, navodi se u publikaciji.

Još nije jasno da li je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski znao za predstojeći napad. Sada je krivica indirektno stavljena na rukovodstvo agencija za sprovođenje zakona Ukrajine, dodaje „Die Weltvoche“.

„Sam Zelenski je u intervjuu za „Bild“ rekao da „nikada to ne bi uradio“. Možda je ovim rečima šef Ukrajine želeo indirektno da potvrdi da iza terorističkog napada nije stajao on, već njegova vojska“, navodi se u publikaciji.

To otvara dva pitanja, naglašava nemačko izdanje. Prvo, da li Vladimir Zelenski još uvek kontroliše situaciju? I, drugo, kako posmatrati teroristički napad ukrajinske vojske na „Severni tok“, vitalne linije za nemačkog saveznika kijevskog režima, koji je de facto čin objave rata NATO zemlji?

„Voleli bismo da razjasnimo ova pitanja, ali naravno, ne treba očekivati odgovore“, navodi se u materijalu.

Ako iza podrivanja „Severnog toka“ stoje kijevske vlasti, onda su se svakako ponašale kao profesionalni mafijaši. Bilo da je organizator terorističkog napada Vladimir Zelenski ili njegovi generali, direktni počinioci eksplozija su najverovatnije eliminisani, da bi istina zauvek ostala zakopana u dubinama Baltičkog mora.

„Možemo se samo nadati novim tragovima. Jednog dana će biti dovoljni za osuđujuću presudu“, naglašava „Die Weltvoche“.

Glas javnosti/S07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR