Glas Javnosti

ZELENSKI PUCA PO ŠAVOVIMA! Putina u direktnom prenosu nazvao teroristom i opsovao ga

Svet
Autor: Glas javnosti

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski opsovao je ruskog lidera Vladimira Putina u emisiji Mit d Pres  na američkom kanalu En-Bi-Si Njuz-u. On je naveo da Ukrajinci nisu spremni da predaju svoju slobodu „je**nom teroristi“ Vladimiru Putinu.

Gostujući u američkom TV prenosu na kanalu televizije En-Bi-Si Njuz-u, Zelenski je izjavio da se oseća prilično snažno i moćno, ali uprkos tome, to ne znači da celog života želi da ratuje jer je „cena previsoka, jer rat uzima najbolje od nas, rat uzima najveće heroje, najbolje ljude, žene i decu, ali mi nismo spremni da svoju slobodu prepustimo „je**nom teroristi“, ljutito je rekao.


Zelenski je pozvao bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa da poseti Ukrajinu nakon što je obećao da bi mogao da okonča rat između Rusije i Ukrajine u roku od 24 sata ako bude ponovo izabran za predsednika sledeće godine.



Bivši predsednik Tramp je rekao da za 24 sata može da reši sve i da okonča rat... Tako da je i on dobrodošao. Predsednik Bajden je bio ovde i mislim da je shvatio neke detalje koje možete razumeti samo dok ste ovde“, rekao je..



Zelenski prokomentarisao sukob u Rusiji: „Svako ko izabere put zla ​​uništava sam sebe“.


„Ako može da dođe ovde, trebaće mi 24 minuta, da, 24 minuta. Ne više, 24 minuta da objasnim Trampu kako ne može da upravlja ovim ratom u tom vremenskom okviru. Ne može da donese mir zbog Putina“, rekao je Zelenski i dodao da nije siguran da li će Tramp podržati Ukrajinu ako bude ponovo izabran.


Glas javnosti/D03H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR