Glas Javnosti

ZAPOSLENI U MAJKROSOFTU OPTUŽILI BILA GEJTSA: 'Psovao nas je i maltretirao, rad sa njim je bila NOĆNA MORA'!

Svet
Autor: Glas javnosti

Četvoro zaposlenih u Majkrosoftu optužilo je osnivača Bila Gejtsa da je kancelarijski nasilnik i da je raditi sa njim bila noćna mora!

Oni tvrde da je Gejts imao seksualne odnose sa zaposlenim ženama u njegovoj firmi i novinarkama, piše Daily Mail.

Gejtsova reputacija šefa ''sa kratkim fitiljem'' krenula je nedugo nakon što je 1975. godine sa prijateljem iz detinjstva Polom Alenom pokrenuo tehnološkog diva Majkrosoft.

Portparol milijardera negirao je da je Gejts malterirao zaposlene.

Gejts (65) našao se pod lupom javnosti nakon što su on i Melinda Gejts u maju objavili da se razvode te su se pojavile priče o njegovim navodnim vanbračnim odnosima i druženjima s osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom.

Bivši izvršni direktor Majkrosofta, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da je sastanak sa Bililo značio puno vikanja i da je pokušavao to da izbegne.

Drugi izvori kažu da je Gejtsova omiljena izreka bila: 'To je najgluplja je*ena ideja koju sam ikad čuo', a tvrde i da je poznat po tome što svoje zaposlene često ''časti'' psovkama.

Gejts je navodno i pratio svoje zaposlene tako što bi zapamtio njihove registarske tablice.

Neki su zaposleni u Majkrosoftu branili su Gejtsa rekavši da je ''vikao na sve jednako'' i da oni cene njegovu iskrenost, ali priznaju da bi njegov stil upravljanja mogao da zastraši neke zaposlene.

yt

-Ne zna da se šali niti da se poveže sa ljudima, rekao je jedan bivši direktor, koji je sastanke nasamo sa njim opisivao kao ''veoma neugodne''.

-Ako ti je rekao da mu se sviđa tvoja kosa, nije pokušavao da koketira sa tobom. Zapravo mu se sviđala tvoja kosa, rekao je on.

Jedan zaposleni je rekao da je on ''samo nezgodno ljudsko biće''.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR