Glas Javnosti

Žalbe roditelja zbog seksi nastavnice (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nastavnicu iz osnovne škole su napali na internetu jer u učionici nosi usku odeću koja ističe njine atribute.

Nastavnica likovnog iz Nju Džersija često objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija za školu na svom Instagram profilu Toy Box Dollz.

- Na nekim fotografijama učiteljica pozira pored ploče u svojoj učionici, dok druge pokazuju njezine učenike u učionici, iako im se lica ne vide“, prenosi NY Post.

Dok su mnogi pohvalili samouverenu nastavnicu zbog njenih modnih objava, neki roditelji smatraju da su odevne kombinacije neprihvatljive.

Učiteljica se suočila s reakcijama roditelja koji su izjavili da ne bi trebalo da nosi takvu odeću u blizini maloletnika na svom Instagram profilu.

“Vi ste u učionici i fotografišete se na Instagramu kad ste napolju. Pokazivanje fotografija u razredu sa zadnjicom u prvom planu je vrlo neprimereno,” rekao je jedan roditelj. Drugi se našalio: „Ta fotografija jednostavno izgleda ludo i tera vas da očajnički tražite lajkove.“ Treća osoba je dodala: „Jadna si, slikaš zadnjicu tokom nastave?“

Učiteljica je objasnila: „Ja sam stvarno jako dobra učiteljica. Učenici su mi tokom leta slali e-mailove tražeći od mene zadatke. Oni vole umetnost. Ja volim da predajem likovno. Volim da radim s decom na stvaranju umetnosti.“

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The art teacher???? (@toy.box.dollz)

Pratioci su nastavnicu likovnog obasuli pohvalama, hvaleći njenu „strasti“ prema poslu i podsećajući je da će se uvek naći oni koji će je mrzeti.

Jedan njen kolega je čak napravio video u kojemu pruža podršku podršku nastavnici i tvrdi da kritičari pokušavaju da ovu lepoticu „otpuste“ s posla prenosi krstarica.com.

„Pokušavaju da je otpuste jer je previše seksi“, rekao je muzičar Joseph Antonio Cartagena u videu na Jutjubu. “Previše je lepa. Ima previše oblina”, dodao je.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od miladin u 01.09.2022 21:19:16 h
     0 
seksi za gorilu možda