Glas Javnosti

ZAKLAO DEVOJKU, JOŠ GA TRAŽE! Poslednja poruka: Tip je ušao u radnju, imam loš osećaj (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija Les Anđelesa identifikovala je muškarca koji je u nasumičnom napadu do smrti izbo studentkinju u prodavaonici nameštaja

Policija je u utorak upozorila građane da je osumnjičeni Šovn Laval Smit (31) naoružan i opasan i da je velika verojatnost da će koristiti javni prevoz.

Brajana Kupfer (24) ubijena je 13. januara u nasumičnom napadu dok je radila sama u trgovini  a pronašao ju je kupac. Prijatelju je ranije poslala poruku da je neko došao u trgovinu i da ima jako loš osećaj.

Ubica ju je  izbo do smrti i otišao kroz stražnja vrata ne uzevši ništa. Policija je objavila nadzorne snimke osumnjičenog, koji je kažu viđen kako mirno šeta ulicom, i objavila veliku nagradu.

Smit je od ranije poznat policiji, hapšen je i pušten iz zatvora 2020. godine. On je takođe optužen za pucnjavu 2019. godine, a tada je i platio kauciju od 50.000 dolara. Smitu je naređeno da ne kontaktira žrtve ili bilo koga od žrtvine porodice i da ih ne uznemirava na društvenim mrežama.

 Policija mi je rekla da je Smit trebao biti iza rešetaka.Čuo sam da je njegov dosje puno gori od samih prekršaja, ali to vam govori da netko ne radi svoj posao i da treba doći do promene. Svi znamo da je ovo moglo biti bilo čije dete. To je jednostavno besmisleno. Moja čerka je bila potpuno nevina žrtva i 100 posto ga nije ničim isprovocirala - ispričao je ožalošćeni otac,prenose 24sata.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala na Đokovića

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR