Glas Javnosti

ZAHAROVA IZDOMINIRALA! Još nisam shvatila: Da li je on generalni sekretar NATO-a ili bankar?! Znam, on je oboreni pilot NATO-a!

Svet
Autor: Glas javnosti

Prvi znak moguće deeskalacije krize na ukrajinskoj granici dogodila se juče kad je Moskva objavila da povlači deo vojnika sa tog područja, ali Zapad i dalje tvrdi da je Rusija spremna za napad.

Ruska novinska agencija Interfax je, pozivajući se na ministarstvo obrane, objavila da Rusija povlači deo snaga iz južnih i zapadnih vojnih oblasti nakon što su završile vojne vežbe.

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Maria Zaharova objavila je da će zbog toga "15. februar 2022. ostati zapamćen kao dan kad je propala zapadna ratna propaganda".

"Saveznici su pozdravili sve diplomstke napore, a ima signala i iz Moskve da žele da nastave putem diplomatije. Istovremeneo, do ovog trenutka, nismo videli znake deeskalacije na terenu. Nema povalčenja trupa niti naoružanja. Umesto toga, vidimo masivne ruske vojne snage spremne za napad, visoko osposobljenje, od Krima do Belorusije", izjavio je Stoltenberg posle današnjeg sastanka NATO-a u Briselu.


Moskva više ne uzima za ozbiljno izjave generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga, saopštila je  Zaharova.

„Iskreno, ne interesuju nas izjave Stoltenberga. Još nisam shvatila, da li je on generalni sekretar NATO-a ili bankar“, rekla je Zaharova na nedeljnom brifingu.

Po njenim rečima, „to nije čovek čije izjave u Moskvi će se smatrati kao ozbiljni argumenti“.

„To je oboreni pilot NATO-a“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana GolubovićaSKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR