Glas Javnosti

Princ Vilijam preuzeo jednu očevu dužnost: Večeras ga očekuje važan događaj

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Princ Vilijam se danas vratio kraljevskim dužnostima predvodeći ceremoniju investiture u zamku Vindzor - dok se princeza Kejt oporavlja od abdominalne operacije, a kralj Čarls odmara u Sandringemu nakon otkrića da ima rak.

Vilijam, koji je sada najistaknutija javna ličnost monarhije, uručio je više od 50 priznanja u ime kralja, uključujući jednu bivšoj fudbalerki Engleske Elen Vajt.


Princ od Velsa je poslednji put viđen ispred Londonske klinike 18. januara nakon posete svojoj supruzi Kejt, koja se u ponedeljak vratila u Adelaid Kotidž u Vindzoru i trebalo bi da bude van javnosti barem do Uskrsa.

Princ Hari je juče stigao u London i imao „kratki sastanak“ sa Čarlsom u Klarens Hausu, ali su izvori bliski Vilijamu jasno rekli da „ne planira“ da vidi svog otuđenog brata.

Vilijam će se večeras pojaviti na dobrotvornoj gala večeri, gde se očekuje da će prvi put govoriti o dijagnozi svog oca.


Međutim, britanski prestolonaslednik neće pričati o svom bratu Hariju, a jedan kraljevski stručnjak je nazvao njihovu vezu „potpuno prekinutom“.


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR