Glas Javnosti

PLEJBOJ MANEKENKA RASKRINAKALA LEONARDA DIKAPRIJA: "Ima bizarnu naviku u krevetu"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Hieke Konings, 22-godišnji Plejboj model, iznela je pikanterije o holivudskom zavodniku Leonardu Dikapriju, koje se njemu baš i neće svideti.

Holandska manekenka razvezala je jezik o poljupcu s glumcem i njegovim čudnim navikama u krevetu. Njih dvoje su se upoznali u jednom klubu u Los Anđelesu u koji može da se uđe samo s pozivnicom. U jednom trenutku joj je prišao Dikaprijev menadžer i rekao joj da glumac želi da je upozna.


Konings je tada Dikapriju rekla da zna da on izlazi samo s lepoticama koje su mlađe od 25 godina, na šta joj je on odgovorio: "Kriv sam!"


"Onda smo se poljubili, bilo je OK, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan", ispričala je manekenka.


"Posle toga je prišao nekoj drugoj devojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je svo vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao da sluša‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu", otkrila je Hieke.


"Definitivno je previše star i previše uvrnut"
, zaključila je Plejbojeva manekenka.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR