Glas Javnosti

OVO BI MOGAO BITI KRAJ ZA HARIJA! BIVŠA STRIPTIZETA IMA NJEGOVE GOLE SLIKE: Ali to nije sve

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Keri Rojal (52), bivša striptizeta, preti da će objaviti fotografije poljupca sa princom Harijem koje su zabeležene u Las Vegasu na jednoj od njegovih ludih žurki koje je pravio.

Keri, kako prenosi "Daily Mail", želi da se osveti princu Hariju koji ju je poljubio. On je organizovao zabavu sa striptizetama 2012. godine u Wynn hotelu. Golišave fotografije princa koji je tada imao 27 godina i žene koja ga grli objavio je The Sun pre 12 godina.


Bivša striptizeta rekla je novinarima da ima još "materijala" koji treba da ugleda svetlost dana i zapretila je da će sve objaviti na svojoj stranici OnlyFans.


- Imam još njegovih veoma problematičnih fotografija koje javnost nikad nije videla. Ljudi bi bili šokirani onim što bi videli. Zašto ovo radim? Jer sam besna zbog načina na kojoj sam predstavljena u njegovoj knjizi, tačnije izvređana sam na najgori način. Zapravo, iznenađena sam da me se uopšte seća jer je bio pijan kao letva. Ali, kad se već uhvatio mene u toj priči zašto se nije u knjizi prisetio i nekih drugih stvari - rekla je Keri.

Foto: twitter/printscreen

Bivša striptizeta je čak prodala na aukciji 2022. godine par crnog donjeg veša koji je pripadao Hariju.

Navodno, on je bio go, svirao je gitaru pred njom pored bazena u Las Vegasu, a pre toga joj je dao donji crni veš.


- Kada se zabavljao u Vegasu, svi su ga voleli, naročito njegov smisao za humor. Barem ove pantalone podsećaju na to kakav je bio... kada je Hari bio zabavni princ. Šteta što je ovih dana sav ozbiljan. Čak i kao oženjen tata dvoje dece, on bi s vremena na vreme trebalo da se opusti i da pusti kosu, ono što je ostalo od nje - zaključuje Keri.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR