Glas Javnosti

MEGAN MARKL I PRINC HARI DOBILI JAVNO UPOZORENJE: Ukoliko ovo urade, ne piše im se dobro

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl upozoreni su da se ne oglašavaju oko Kejt Midlton nakon što je kraljevska porodica objavila novu izjavu o njenom zdravstvenom stanju.

Stručnjak za odnose s javnošću, Rajan Mekormik, pozvao je par da ne daje nikakve javne komentare o princezi Kejt kako bi izbegli nagađanja o njenom zdravlju.


"Hariju i Megan bi najbolje bilo da ne daju nikakve javne komentare o Kejt. Sve što bi rekli bilo bi previše analizirano i ako bi poželeli Kejt brz oporavak, spekulacije bi se raširile o tome šta se događa iza kulisa", rekao je za Mirror.

Dodao je kako bi Hari i Megan mogli pridobiti kraljevsku porodicu ćutanjem.


"Vojvotkinja i vojvoda verovatno mogu polako početi ponovo da stiču poverenje kraljevske porodice radeći tačno onako kako im je naloženo", smatra Mekormik.

Podsetimo, Kensingtonska palata objavila je novu izjavu kako bi umirila obožavatelje nakon nagađanja o tome gde se Kejt nalazi.


"Princeza od Velsa vratila se u Vindzor gde će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele da se zahvale celom timu u londonskoj klinici, posebno posvećenim zaposlenim licima koji su pružili svu potrebnu negu", poručili su iz palate i dodali kako je porodica zahvalna na svim dobrim željama koje dobija iz celog sveta.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR