Glas Javnosti

Margo Robi oduzimala dah na premijeri novog filma u Los Anđelesu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Margo Robi prošetala je crvenim tepih u izazvonom izdanju i to sa svojim suprugom.

Margo Robi privukla je pažnju na premijeri novog filma "Soltburn" u Los Anđelesu. Šarmantna glumica (33) pojavila se u blistavom poluprozirnom crnom korzetu i neobičnom paru širokih somotnih pantalona.



Sa druge strane, njen suprug, asistent reditelja i producent, opario je dve aktuelne boje - krem i crnu. Bež sako sa širokim naramenicama sjajno se slagao uz crne pantalone. Inače, ovaj holivudski par ne voli medijski da se eksponiraju i retko se pojavljuju zajedno na svečanim događajima, ali kada se pojave naprave pravi "bum".



Njena producentska kuća LakiČep Entertejument producirala je novi Amazon/MGM film koji je napisao i režirao oskarovac Fenel, a lokacija filma se odvija u Englesku i radi se o dvojici mladića koji pohađaju Univerzitet Oksford sredinom 2000-ih.

Poznati časopis Makim proglasio je Margo Robi za najlepšu i najuspešniju ženu 2023. godine.


Margo je najplaćenija glumica 2023.godine, zahvaljujući filmskoj senzaciji Barbi. Zarada od filma Barba je nadmašila njenu prethodnu zaradu od 10 miliona dolara za film Ptice grabljivice iz 2020. godine, u kojem je glumila Harli Kvin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR