Glas Javnosti

KIM K RAZAPELI NA X-U ZBOG KOMENTARA O KEJT: "Ona ne mora da kaže bilo šta o svom životu za razliku od tebe"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Nisu je štedeli u komentarima

Ni Kim Kardašijan nije odolela, a da ne prokomentariše opštu zbrku oko Kejt Midlton koja je pre dva meseca imala tešku operaciju abdomena u privatnoj bolnici u Londonu i koja se nakon toga nije pojavila u javnosti, a da to nije prošlo bez skandala i nagađanja da su javnosti predstavljene izlažirane slike princeze do Velsa. U prilog tome išlo je i priznanje supruge princa od Velsa da je uredila sliku za Dan majki. Ipak, kritike su nadmašile očekivanja. 

 

Kim Kardašijan se našalila o aferi Kejt Midlton pa je nedavno na Tviteru napisala: "Na putu sam da pronađem Kejt".


Nekima je ovo bilo smešno, neki su čak i pohvalili Kim Kardašijan "zbog drskog komentara" imajući u vidu ogromno interesovanje američke javnosti za celu priču, ali mnogi je kritikuju pa ističu da je reakcija krajnje neprimerena: “Kejt je ikona", "Ona ne mora da kaže bilo šta o svom životu za razliku od tebe. Njeno ćutanje je pokazalo da je moćnija od svih američkih zvezda zajedno".


Pored komentara Kim Kardašijan na internetu se mogu naći najrazličitije pretpostavke o princezi od Velsa koji dopiru do neslućenih razmera. Kako Kensingtonska palata od 17. januara do danas nije saopštila detalje o operaciji osim da se radilo o teškoj hiruškoj proceduri abdomena, objavljenoj 16. januara, kao i da se princeza dobro oseća i kako je skandal oko fijasko fotke za Dan majki podigao sumnje na najviši nivo, takav razvod događaja nije iznenađujući i predstavlja fenomen samo po sebi.


Njeno nedavno pojavljivanje u prodavnici u blizini Adelejd kotidža u Vindzoru gde se oporavlja sve vreme, proteklo je bez fotografije i novih zvaničnih detalja pa stručnjaci upozoravaju da treba što pre objaviti novu sliku i ažurirati detalje o njenom stanju.


Glas javnosti/U01S



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR