Glas Javnosti

KEJT MIDLTON VIĐENA U JAVNOSTI: Društvo joj pravi njen suprug

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Javnost, koja je zabrinuta za zdravlje Kejt Midlton, može delimično da odahne jer, princeza od Velsa je izgledala srećno, zdravo i opušteno tokom odlaska u lokalnu poljoprivrednu prodavnicu.

"Nakon svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini s Vilijamom i izgledala je srećno i dobro", rekao je izvor koji je kraljevski par sreo po prvi put u javnosti od princezine operacije abdomena.
„Deca nisu bila s njima, ali ovo je dobar znak jer je princeza bila dovoljno zdrava da dođe do radnje“, kazao je izvor. Iako kraljevski par nije fotografisan, mnogima je ova vest ohrabrujuć znak da princeza preduzima prve korake pri povratku kraljevskim angažmanima.
Ponovno se nagađa kada će se Kejt Midlton vratiti svojim dužnostima – neki veruju da će to biti na sami Uskrs, neki da će biti posle Uskrsa, a neki veruju da će se princeza vratiti kraljevskim dužnostima čak pre Uskrsa. Ipak, izvor iz palate nije potvrdio nagađanja.


Odsutnost Kejt Midlton uzburkala je društvene mreže i u mnogima probudila teoretičare zavera, pa su tako jedni tvrdili da je zapravo u komi, drugi da je učestvovala u šou programu „The Masked Singer“, a neki su pomislili da je izbačena iz kraljevske porodice.

„Ono što se događa je tačno ono što su rekli da će se dogoditi – biće dve nedelje u bolnici i vratiće se nakon Uskrsa“, rekao je izvor blizak kraljevskom paru.



Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR