Glas Javnosti

Adam Adaktar krši zakon: Javno priznao da ne želi da vakciniše decu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Čak ni vitamin K nije dozvolio da im daju po rođenju

Adam Adaktar šokirao je odlukom da ne vakciniše nijedno od svoje troje dece. Bog obrva, kako ga zovu, ipak je pokazao da je neodgovoran, te je na svom Instagram profilu javno poručio da njegovi naslednici od rođenja nisu dobili nijednu vakcinu. Osim što je priznao da krši zakone Republike Srbije, pokazao je i da javno propagira svoj stav vršeći uticaj tako na druge kao javna ličnost. S obzirom na to da promoviše "vrednosti" iz svog doma suprotne struci, sve to na njegovom profilu prati čak 191.000 ljudi.

- Deca mi nisu vakcinisana, ja to nisam dozvolio, baš zbog tih stvari što ja preventivno ništa ne radim. Pristalica sam čoveka koji, kada se nešto desi, on tada reaguje. Znači, nemam nikakve vrste pripreme za nešto - rekao je Adam na Instagramu, a onda još i dodao:


- Nisu primila ništa! Nismo dali ni prvu, ni drugu, ni petu, ni stotu, ni vakcinu, ni revakcinu, čak ni onaj vitamin K u nogu! Bukvalno su clean (u prevodu "čista", prim.aut.) - saopštio je i zgranuo javnost.

Kalendar vakcinacije dece jasno je propisan zakonom od njihovog samog rođenja, a on se oglušio na sve, a po svemu sudeći i njegova supruga Anđela.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR