Glas Javnosti

Vučić: Nastavak trenda dogovora i realizacije investicionih projekata

Svet
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je protekla sedmica bila izuzetno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je protekla sedmica bila izuzetno važna za Srbiju, te ukazao na nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji "jačaju domaću privredu i prosperitet društva".

On je na Instagramu napisao da Srbija radi sa najvećim svetskim ekonomijama i podsetio da je nemački gigant MTU otvorio novu fabriku u Srbiji, a da je sa japanskim kompanijama dogovoreno intenziviranje saradnje.

Na regionalnom planu, kako je rekao, „sa prijateljima iz Mađarske i Austrije“ dogovoren zajednički rad na jačanju bezbednosti, a na evropskom nivou, prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, na skupu u Pragu tražena su rešenja za zajedničke i nikad teže izazove.

Naveo je da ga u svim tim kontaktima rukovodi jedno i da je to interes Srbije.

„Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane“, kazao je on.

Prema njegovim rečima, u narednim sedmicama biće nastavljen rad na prosperitetu Srbije prenosi rs.n1info.com.

„Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama“, napisao je on.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR