Glas Javnosti

VODITELJKE PRED INTERVJU SAZNALE DA IMAJU KORONE: Napustite studio, SMESTA! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Dve voditeljke emisije "The View" na američkoj televiziji ABC ostale su iznenađene kada su usred emisije morale da napuste studio. Naime, pre nego što im je na intervju stigla američka potpredsednica Kamala Haris, Ani Navaro i Sani Hostin rečeno je da moraju da napuste program, jer su pozitivne na virus korona.

Vas dve ćete morati da izađete na trenutak", rekao je voditeljkama glas iza kamere.

 - Čini se da se ovde događa nešto čega nisam 100 odsto svesna. Može li mi molim vas neko objasniti šta se dešava?, upitala je treća voditeljka, Džoi Behar dok je kretao novi blok sadržaja u emisiji.

Odgovor "ne" je dobila najavljujući gostovanje Kamale Haris, koja se na kraju u program uključila iz drugog studija ABC-a u Njujorku.

Nakon bloka reklama, gledatelji su mogli da vide da su Behar i četvrta voditeljka Sara Haines, prebačene na sredinu polukružnog stola, dok Navaro i Hostin više nije bilo. Behar je potom objasnila šta se dogodilo.

 - Budući da će ovo svakog trenutka biti glavna vest, Sani i Ana su pozitivne na kovid. Koliko god se trudili, ovakve stvari se događaju, verojatno će se brzo oporaviti i sigurno će biti dobro, jer su obe vakcinisane, otkrila je Behar.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR