Glas Javnosti

VLASNIK PRODAVNICE NAMEŠTAJA SILOVAO MUŠTERIJU: Odveo ženu u podrum radnje da joj pokaže krevet i NASRNUO NA NJU!

Svet
Autor:

Vlasnik salona nameštaja u američkom gradu Bridžportu uhapšen je u utorak nakon što je seksualno uznemiravao jednu mušteriju u suterenu radnje.

Henavi Salem iz Konektikata namamio je ženu starosti oko 45 godina da “pogleda” madrace u suterenu, tvrdeći joj da je dole “najbolja ponuda”.

Mušterija je otišla u suteren ne očekujući da će joj se dogoditi najgori vid uznemiravanja. Pošto su oboje u tom trenutku bili sami u prodavnici, Henavi je žrtvu gurnuo s leđa na krevet, a onda je počeo da skida košulju.

Nakon što joj je lupio šamar i rekao da se smiri dok ne “obavi posao”, žena se izvukla iz njegovog zagrljaja, domogla se tašne i iz nje je izvukla suzavac. Njime ga je onesposobila i potom je istrčala do prizemlja radnje, pa potom i napolje. 

Tamo je pozvala policiju, alarmiravši i radnicu u susednoj prodavnici da posvedoči. Dobivši njeno zeleno svetlo (radnica je videla kako žena istrčava usplahireno i sa otkopčanom bluzom), žrtva je sačekala policiju, dok je vlasnik nameštaja bezuspešno pokušavao da što pre zatvori radnju i pobegne.

U policiji se odmotalo klupko oko istorijata Salemovih napada – pre samo nekoliko meseci, na ulici je seksualno uznemiravao majku jednog deteta, nakon što je odbila da uđe u njegovu prodavnicu i vidi njegovu “ponudu”.

Henavi Salem sme da izađe iz pritvora uz kauciju od 60.000 dolara. Pošto je već imao slične ispade, doduše ne ovakve težine kao sad, sasvim je sigurno da mu sledi ozbiljnija kazna od novčane.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP