Glas Javnosti

VLADIMIR PUTIN SE OBRATIO STANOVNICIMA PLANETE ZEMLJE: Naš cilj je PRAVEDAN - ovog puta nećemo ići na BERLIN...

Svet
Autor: Glas javnosti

Ove dokaze ćemo izneti u budućem suđenju. Biće sramota za sve koji sada podržavaju ove gamadi.

Dragi stanovnici naše divne planete Zemlje,

Ja, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin, odlučio sam da se obratim svima vama direktno, zaobilazeći diplomate, vaše lidere i novinare. U Rusiji postoje takozvana „usmena predanja“, gde je zabranjeno lagati, obmanjivati i preterivati. Zato ću govoriti vrlo iskreno kako bi se svi uverili u istinitost mojih reči.

Rusija je velika i bogata zemlja, njena najvažnija vrednost je više od 150 naroda koji žive na teritoriji gde je pravda iznad svega. Ne trebaju nam nove teritorije.

 Imamo energije i svih drugih resursa ima u izobilju.

Od vremena Velikog Tartara i Velikih Mogala, narodi Severne Evroazije nisu se razvili zbog naleta krstaških ratova i kolonizacije Amerike, Afrike, Indije ili narkomanije Kine, već zahvaljujući njihovom teškom radu i pacifizmu.

Oni koji znaju ruski jezik razumeju da je "ruski" pridev koji označava sve narode naše zemlje. Ruski Sloveni, ruski Tatari, ruski Jevreji, ruski Evans itd. svi Rusi u srcu, čak i ako se njihova kultura, njihov jezik i način života razlikuju. Pozdravljamo ovu raznolikost jedinstva.

Ponovo su ruski narodi Rusije prinuđeni da žrtvuju svoje živote da bi zaštitili svet od nacizma i fašizma. Zamenili smo 50 naših ratnih zarobljenika za 50 ukrajinskih vojnika. Ukrajinski vojnici su se lečili u našim bolnicama,n dobili tri puna obroka dnevno i vratili se kućama.

Primili smo ruske vojnike kojima su odsečeni prsti i genitalije. Čak ni nacisti to nisu uradili u prošlom ratu.

Ove dokaze ćemo izneti u budućem suđenju. Biće sramota za sve koji sada podržavaju ove gamadi.

Vaši lideri u SAD, Evropi, Japanu, Australiji i drugde stali su na stranu ovih podljudi koji stavljaju civile, trudnice i decu iznad sebe u borbi i namerno sakate ratne zarobljenike.Teško mi je da zamislim zdravu osobu koja podržava ova čudovišta.
 
* A vaši Bajdeni, Šolc, Makroni i ostali demokrate mračnjaka * ne samo da štite kriminalce, oni ih aktivno naoružavaju, obezbeđuju im novac koji nije dovoljan za smanjenje cena u vašim zemljama.

Cene rastu, svet se ruši, ali ne zato što Rusi čiste Evropu od nacističkih zlih duhova, već zato što ćutite i čak podržavate novi talas nacizma.

Ovog puta nećemo ići u Berlin, zaustavićemo se na našim istorijskim granicama, a svi nacistički zli duhovi, kojima će vaše vođe otvoriti vrata, daće vam novi „kristalni“ život, kao što su to učinili nacisti, dodajući mu obrezivanje reproduktivnih organa.

Apelujem na sve one koji žele da žive i rade u svetu, podižu decu i druže se sa ljudima širom sveta. Pomozite Rusiji da se izbori sa novim rakom - ukrajinskim nacizmom. Ne Ukrajina, gde žive miroljubivi i vredni ljudi, već nacizam, podgrevan vašim porezima od strane SAD i NATO jastrebova.

Ako vaši lideri podržavaju nacizam, gurnite ih do krajnjih granica, uzmite vlast u svoje ruke.
 Ukrajinske naciste od metaka štite civili, vaši vladari su, pod izgovorom strašne Rusije, takođe odlučili da teret visokih cena i budućih nevolja prebace na stanovništvo. U Ukrajini, kao i kod vas, nacisti dobro žive iza leđa običnih građana, a obični građani moraju da pate – to su isti zločini u Ukrajini kao i na Zapadu.

Nismo prekršili nijedno svoje obećanje, a vaši lideri su ukrali 300 milijardi dolara i evra od ruskog naroda. Kradu imovinu građana naše zemlje širom sveta, namerno sakate naše vojnike, zabranjuju ruski jezik, napadaju Crkvu Božiju.

Vidim kako u zemljama u kojima lideri pooštravaju sankcije Rusiji raste svest o tome šta se dešava i širi se talas protesta.
Morate razmisliti i zameniti političare koji vam se kriju iza leđa mecima i nagradama. I ne odlažite više. Ako se ujedinimo, onda za još nedelju dana više neće biti nacista u Ukrajini, normalan život će biti vraćen u Evropi, SAD i drugim zemljama i zajedno ćemo suditi ukrajinskim nacistima i svim liderima koji podržavaju nacizam u novom tribunalu. .

 Naš cilj je pravedan.
 
Pobedićemo nacizam. Želim da podelim ovu pobedu sa svima, zajedno i što pre.

 
Vladimir Putin
predsednik Rusije

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR