Glas Javnosti

UDOVICA HJU HEFNERA IZNELA ŠOKANTNA PRIZNANJA: Otkrila da je snimao divlje orgije političara i glumaca

Zabava
Autor: Glas javnosti

U svojim nedavno objavljenim memoarima, udovica osnivača Plejboja Hjua Hefnera, Kristal Hefner, otkriva zapanjujuće detalje o životu u Plejboj vili.

Prema njenim rečima, otkrila je "male špijunske rupe" u podnožju kreveta svog pokojnog supruga, koje tvrdi da su dokaz da je Hefner snimao svoje seksualne avanture.

U knjizi pod nazivom "Samo reci dobre stvari: Preživeti Plejboj i pronaći sebe", Kristal piše o trenucima suočavanja s Hefnerom zbog ovih snimaka.


Na pitanje o svrsi ovih snimaka, Hefner je navodno slegnuo ramenima i rekao da je "puno snimao" te da posjeduje sate videa s "stotinama seksi snimaka".


Autorica navodi da je postavila pitanje o tome znaju li žene da ih snima, a Hefner je odgovorio: "To je moja spavaća soba. Moja kuća." Kristal tvrdi da je Hefner snimao "slavne ličnosti sa liste A" te "videe divljih orgija s poznatim ličnostima, političarima i poslovnim liderima, od kojih su neki bili u braku".


Pored toga, Kristal Hefner deli intimne detalje o svom životu u Plejboj vili, ističući izazove života sa starijim suprugom, uključujući i fizičke promene koje je podnosila kako bi odgovarala Hefnerovim standardima lepote.

"Morala sam da se farbam sve vreme i to bi mi izgorelo skalp i imala bih plikove", priznaje Kristal, dodajući da je sve to bilo u ime održavanja privida lepote u očima Hjua Hefnera.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR