Glas Javnosti

ISKRENA ISPOVEST BIVŠE DEVOJKE HJU HEFNERA: "Plejboj mi je zaista zabrljao ceo život"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Bivša devojka Hjua Hefnera Kendra Vilkinson izjavila je u novom intervjuu da joj je Plejboj "zabrljao ceo život" dok se priseća svog vremena u čuvenoj vili.

Vilkinsonova je imala samo 18 godina kada se preselila u ogromnu kuću sa Hefnerom, koji je bio 60 godina stariji od nje. Njena veza sa njim stavila ju je u centar pažnje jer joj je obezbedila mesto u hit rijaliti seriji "Girls Next Door", ali Vilkinsonova je sada priznala da joj "nije lako" da se osvrne na taj period svog života.


"Morala sam da se suočim sa svojim demonima. Plejboj mi je zaista zabrljao ceo život", rekla je ona u intervjuu.

Vilkinsonova ima problema sa hranom i spavanjem od prošlog leta, a dok je pokušavala da započne novi posao sa nekretninama, počela je da se pita kako će „uspeti“ i šta je „pogrešila“ u životu. Dok je istovremeno pokušavala da bude prisutna za svoje dvoje dece, zadat joj je još jedan udarac kada njena serija "Kendra sells Hollywood" nije obnovljena za treću sezonu.

"Bilo mi je tako strašno da prođem kroz to. Nisam se fokusirala na sebe ili svoje mentalno zdravlje. Ovde sam bila samohrana majka i sada sam godinama sama. Ali takođe je lako osetiti se kao da se svet ruši ispred vas“, rekla je.


"Pokušavala sam da se borim protiv toga. Pokušavala sam da ga izlečim sama, ali ti ne možeš. Izolovala sam se, sakrlla sam se, krivila sam sebe, krivila sam svet. Bila sam van kontrole i osećala sam se kao da nisam dovoljno jaka da preživim“, dodala je ona.



„Zašto sam imao seks sa Hjuom Hefnerom u tim godinama?“
U septembru 2023. Vilkinsonova je bila na vrhuncu svojih poteškoća i prijavila se u bolnicu. Nakon toga je dobila antipsihotik i počela je terapiju tri puta nedeljno. Tokom sesija, Vilkinsonova je radila na suočavanju sa traumom koja je u velikoj meri proistekla iz njenog vremena u Plejboj vili, kao i njenog razvoda od bivšeg muža Hanka Basketa 2019.

Vilkinsonova je rekla da se drogirala kada je imala samo 15 godina i da se borila sa depresijom pre i tokom boravka u vili. "Pila sam mnogo. Bila sam tu da se zabavljam, budimo realni. Nisam bila tu da bih imala Hjua Hefnera za dečka", rekla je ona, dodajući da se od malih nogu osećala seksualizovano i da su njena iskustva u vili uticala na njeno samopouzdanje.


"Mrzela sam svoje grudi, svoje telo, svoje lice. Došla sam do tačke kada sam počela da mrzim sebe", rekla je Vilkinson. Osvrćući se unazad, pitala se: „Zašto sam imala seks sa Hjuom Hefnerom u tim godinama? Zašto sam to uradila?

Zašto sam uopšte otišao u vilu? Zašto sam dobila velike grudi? Zašto sam seksualni simbol? Zašto sam izbajhala kosu u plavu? Zašto sam to sebi uradila? Zašto?", dodala je Vilkinson, koja još uvek traži odgovore na ta pitanja, ali se sada fokusira na oslobađanje od "vrtloga užasnih stvari".

„Želim da pustim“, objasnila je. Vilkinsonova je sada spremna da ponovo pronađe ljubav i nada se da će svojoj deci pružiti bolje vaspitanje nego što je imala. „Pre godinu dana sam se sramila tela. Sada se osećam prelepo“, rekla je.


"Nisam divlja, pa se ne skidam, ne zabavljam se, ne pijem tekilu, ali sam se zaista suočila sa sobom i svojim demonima. Osećam se kao da sam najbolja mama koja mogu biti. Dajem svojoj deci sve što imam. Dajem sebi sve što imam. Tako sam ponosna na sebe što sam se izborila za to i pronašla rešenje i dobila tretman koji mi je potreban", zaključila je ona.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR