Glas Javnosti

ŠTA SE DEŠAVA: Za 24 sata čak 5 žena ubijeno u Beču!

Svet
Autor: Glas javnosti

U jednom bordelu u Beču kasno sinoć su pronađena tela tri žene, sa posekotinama i ubodnim ranama. Osumnjičen za ubistva je uhapšen. U odvojenom slučaju, u jednom stanu su pronađena tela majke i 13-godišnje devojčice. Još se traga za ubicom.

U bordelu u bečkom kvartu Brigitenau pronađena su tela tri žene, u različitim prostorijama. Austrijski mediji navode da su na njima pronađene posekotine i ubodne rane, kao i da zbog stepena povreda njihov identitet još nije utvrđen. Nisu pronađena ni njihova dokumenta.

U parku preko puta bordela policija je pronašla osumnjičenog 27-godišnjeg muškarca koji je navodbno hteo da se sakrije u žbunju, a imao je nož u ruci, rekao je portparol policije Filip Haslinger.

On je naveo da se osumnjičeni ponašao agresivno prilikom hapšenja. Prvo je odveden u bolnicu kako bi mu tretirali manje posekotine za koje je verovao da ih je sam sebi naneo.

Još nije jasno da li je muškarac u bordelu koristio usluge ili je odmah napao žene nožem. Policiju je u 21 sat alarmirao prolaznik koji je primetio trag krvi koji se proteže od ulaznog dela lokala do suprotne strane ulice.

Tela pedesetjednogodišnje žene i njene 13-godišnje ćerke pronađena su u petak ujutru u stanu u Beču. Kako je saopštila policija, glavni osumnjičeni je suprug ubijene. Ovaj 56-godišnji Austrijanac nestao je sa lica mesta otkako su tela pronađena, a potraga za njim je u punom jeku, rekao je Haslinger.

Prema navodima policije, žrtve su najverovatnije zadavljene.

Policiju je pozvala majka 51-godišnje žene jer je bila zabrinuta budući da joj se nisu javljale ćerka i unuka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR