Glas Javnosti

SLON ZAMALO PREVRNUO KAMIOIN SA TURISTIMA: Kljovama ga podigao u vazduh, putnici vrištali (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Drama je snimljena iz dva ugla

Zastrašujući trenutak kada je slon napao i pokušao da prevrne safari vozilo u Južnoafričkoj Republici postao je viralan, a snimak koji izaziva jezu napravio je slučajni prolazik.


Video-snimak počinje tako što se slon približava prednjem delu vozila gde vodič sedi na sedištu vozača, a onda gura kljove pod haubu.


Otvoreni kamion, u kom putnici sede u zadnjoj polovini vozila, zatim podiže od zemlje pokušavajući da ga prevrne.


Drugi video koji je osvanuo na internetu pokazuje kako je sve to izgledalo iz ugla putnika i koliko je dramatično bilo u vozilu dok je vozač pokušavao da ide u rikverc, što nije sprečilo slona da napadne još jednom.

U ovom snimku jasno se vidi da je slon udaljen od vozača samo nekoliko centimetara i da ih je u trenutku susreta razdvajalo samo tanko staklo.


Dok su neki na društvenim mrežama opisali događaj kao "traumatičan" i okrivili vozača što se previše približio divljoj životinji, jedan korisnik je tvrdio da je video snimak koji otkriva malo više detalja u odbranu vodiča.


- Nažalost, video prikazuje samo kraj priče, a ne celu. Slon je ušao na parking dok su posetioci šetali na otvorenom i na šetalištu (koje je prilično bezbedno). Vodič je mirno sedeo sa ugašenim motorom sve dok slon nije počeo da prilazi vozilu. Slon nije ustuknuo i nastavio je da se približava, ne reagujući na povike upozorenja i lupanje vratima i pljeskanje rukama, što obično upali - napisao je on na Jutjubu, dodajući d aje vodič na kraju u očaju upalio i pokrenuo kamion.


Ovo nije prvi put da se turističko vozilo previše približi slonu. Krajem prošle godine porodica iz Perta imala je sreću da prođe bez povreda nakon što ih je napala ženka slona u potrazi za hranom.


Glas javnosti/D03S


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR