Glas Javnosti

Prvo oglašavanje kraljice Kamile nakon saznanja da je Kejt bolesna

Svet
Autor: Glas javnosti

Kraljici su danas, dok je bila u poseti, prišle dve mlade devojke koje su napravile postere za Kejt i zamolile da joj ih uruči

Kraljica Kamila bila je danas u poseti Šrusberiju, a tom prilikom su je mediji pitali da prokomentariše stanje princeze od Velsa na šta je ona otrkila kako se Kejt zaista oseća.

Ona je prvi put progovoroila o princezi od Velsa i njenoj dijagnozi da ima rak rekavši da je "oduševljena svim lepim željama i podrškom".

Kraljici su danas, dok je bila u poseti, prišle dve mlade devojke koje su napravile postere za Kejt i zamolile da joj ih uruči.

Ona je poručila devojkama da će predati Kejt njihove darove i napomenula: "Znam da je Ketrin oduševljena svim lepim željama i podrškom".


Podsetimo, poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre "Vesti u šest", u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije - iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.

Reakcija javnosti na vest o bolesti princeze Kejt bila je snažna. Ljudi iz celog sveta slali su poruke podrške popularnoj članici kraljevske porodice.

Kejt je, kao i njen suprug, princ Vilijam, izrazila zahvalnost na ljubaznim porukama i podršci, tražeći ipak i razumevanje za njihovu potrebu za privatnošću u ovom teškom trenutku.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR