Glas Javnosti

Osvanula poslednja fotografija Silvija Berluskonija: "Šalio se sa svima"

Svet
Autor: Glas javnosti

Fotografija, na kojoj je Berluskoni nasmejan, nastala je u jednom od njegovih omiljenih barova u Milanu, pre nego što je prošlog petka primljen u bolnicu

Italijanski mediji objavili su poslednju fotografiju bivšeg premijera Silvia Berluskonija, pre nego što je primljen u bolnicu prošlog petka, gde je u ponedeljak ujutru preminuo.

Fotografija je nastala u jednom od njegovih omiljenih barova u Milanu. Na njoj Berluskoni grli dečaka, sina vlasnika bara, piše La Stampa.

Berluskoni je na fotografiji nasmejan, iako izgleda potpuno drugačije od čoveka kojeg smo navikli da viđamo.



"Šalio se sa svima, kao što je uvek i radio", rekao je vlasnik bara.

Berluskoni je preminuo u ponedeljak ujutru u 86. godini, da danas će biti sahranjen u Milanu. U italiji je tim povodom proglašen dan žalosti.

Na sahrani se očekuje prisustvo oko 20.000 ljudi. Tokom sahrane, u milanskoj katedrali biće oko 2.000 ljudi, uključujući sadašnje i bivše državne i partijske lidere.


Trg Duomo, koji okružuje katedralu, opremljen je velikim ekranima na kojima će oko 20.000 okupljenih moći da gledaju tok sahrane.

U katedrali se očekuje prisustvo većine članova aktuelne vlade, kao i nekoliko bivših premijera i međunarodnih zvanica, uključujući mađarskog premijera Viktora Orbana. Predviđa se da će predsednik Evropske narodne partije Manfred Veber i evropski komesar za ekonomiju Paolo Đentiloni predstavljati evropske institucije.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR