Glas Javnosti

KARLSON: Boris Džonson je za intervju tražio milion dolara u zlatu ili bitkoinima

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson je tražio od američkog novinara Takera Karlsona milion dolara za intervju u kojem bi on razjasnio svoj stav prema konfliktu u Ukrajini.

„Boris Džonson me je nazvao ‘oružjem Kremlja’ ili nešto tome slično. Ja sam poslao zahtev za intervju sa Borisom Džonsonom. Jedan njegov savetnik mi je odgovorio: ‘On će sa Vama razgovarati ali će to koštati milion dolara. On želi milion američkih dolara u zlatu ili bitkoinima’. To se dogodilo pre jedan dan ili dva dana“, rekao je Karlson.

Pojasnio je da je Džonson samo pod takvim uslovima pristao da razgovara sa njim o Ukrajini i objasni svoj stav.

„On me napada ne objašavajući zašto ja nisam u pravu i zašto je on u pravu. I to čini čovek koji je na zahtev američke vlade, pre godinu i po dana sam sprečio mirovni sporazum u Ukrajini i za koga verujem da je kriv za smrt stotina hiljada ljudi. I on mi neće ništa od toga razjasniti u intervjuu dok mu ne platim milion dolara“, naveo je novinar.

Karlson je zaključio da je on uzeo intervju od predsednika Rusije Vladimira Putina i dodao da on ne štiti ruskog predsednika, kao i da mu Putin nije tražio milion dolara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR