Glas Javnosti

HOROR U ATINI : Tukao ju je, silovao i opljačkao, žena iz očaja skočila kroz prozor

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija traga za 40-godišnjim muškarcem iz Kine zbog navodnog mučenja svoje 35-godišnje partnerke koja je skočila u ambis sa trećeg sprata stambene zgrade u Atini kako bi se spasila agonije

Kako saznaje grčki portal, 40-godišnjak nije gurnuo ženu u ambis, već se ona sama odlučila na taj korak u pokušaju da pobegne od torture koju joj je nanosio.

Naime, kako grčki portal navodi pozivajući se na izvore iz istrage, sve se dogodilo u subotu oko 11.30 časova pre podne, kada je muškarac počeo da psuje svoju 35-godišnju partnerku i da joj preti po život. Žena je pokušala da ga smiri, a zatim ju je udario pesnicom u glavu, uzeo nož i potom joj vezao ruke i noge.

Napadač je nesrećnu ženu potom silovao, a zatim zgrabio makaze i od nje tražio novac.

Nesrećna žena je bila prinuđena od 12.00 do 16.00 popodne obavi transfer novca putem mobilnog telefona, prebacivši na račun nasilnika ukupno 100.000 kineskih juana (oko 13.000 evra).

Tada je 35-godišnjakinja uspela da se oslobodi oštrim predmetom, da bi u narednom trenutku skočila sa prozora na trećem na balkon na prvom spratu.

U pomoć joj je pritekla komšinica koja je pozvala hitne službe i žena je odvezena u bolnicu gde se završila njena noćna mora.

Za 40-godišnjakom se traga.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR