Glas Javnosti

HAOS U DUBAIU: Sve poplavljeno, apokaliptične scene (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U Dubaiju sve gora situacija.

Dubai je već danima poplavljen. Čitave porodice pokušavaju da pobegnu iz grada, ail su ostali zarobljeni kako na poplavljenim ulicama, tako i na aerodromu na kom je zabeleženo kako na hiljade putnika spava čekajući svoje letove.
U Ujedinjenim arapskim emiratima (UAE) pao je godišnji prosek kiše. Putevi koji okružuju aerodrom su potopljeni.

Najprometniji aerodrom na svetu za međunarodne putnike potvrdio je da je došlo do zaustavljanja dolazaka oko 15.30 pre nego što je najavio "postepeni nastavak" više od dva sata kasnije.

Tokom jutra je otkazano ukupno 17 dolaznih i odlaznih letova je otkazano tokom jutra, a tri su preusmerena, navodi se u saopštenju aerodroma Dubai.


Na snimcima koji kruže društvenim mrežama se vide poplavljeni skupoceni automobili koji su ostavljeni nasred ulice dok njihovi vlasnici pokušavaju da se spasu.

Takođe, vidi se i da ae avion po pisti jedva kreće od količine vode, dok sa terasa lete stolice i stolovi. U tržnim centrima su se obrušili krovovi, a vlasnici lokala na sve načine pokušavaju da spasu robu.


Na jednom od snimaka se vidi kako avion se jedva kreće od količine vode na pisti. Sa terasa lete predmeti poput stolica i stolova.

U tržnim centrima su padali krovovi, a vlasnici lokala su krpama skupljali kako bi uspeli da spasu robu.


- Ne rade škole. Sve je obustavljeno. Nema ni dostave ni za šta. Bukvalno sve stoji i ne može da se izađe iz kuće 
- rekao je Pavle S.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR