Glas Javnosti

DVOJE UHAPŠENO: U kući u Filadelfiji nađeno 30 mrtvih pasa i zapušten dečak

Svet
Autor: Glas javnosti

Dve osobe iz predgrađa Filadelfije su uhapšene i danas optužene za zlostavljanje životinja i ugrožavanje dece pošto je policija u njihovoj kući na jugu Nju Džersija u SAD našla tela najmanje 30 pasa.

Vlasti su saopštile da je u kući bio i devetogodišnji dečak koji je odveden zbog „nezdravih uslova“ i predat socijalnim radnicima. Nije poznato da li je dečak u srodstvu sa uhapšenima.

Devet pasa je odvedeno u lokalnu bolnicu za životinje.


Policajci iz Ivšama, mesta na obodu Filadelfije, u ponedeljak su u kući našli žive i mrtve pse, nekoliko mačaka i zečeva i uhapsili tridesetpetogodišnju Rebeku Halbah i tridesetdvogodišnjeg Brendona Lekonija. Lekoni je izvesno vreme bio u zatvoru, a Halbah u bolnici, na proceni zdravstvenog stanja.

Istražitelji su u kuću ušli tek pošto su je temeljito provetrili od smrada. Oni ;smatraju da je tamo uginulo do 100 pasa, od kojih su mnogi verovatno sahranjeni kraj kuće.

Policija je intervenisala jer je jedna osoba povezana sa organizacijom za zaštitu životinja iz Severne Karoline, prijavila da je kod te kuće videla nekoliko neuhranjenih i bolesnih pasa. Ta organizacija je uhapšenom paru ranije platila za staranje o nekoliko pasa.



Glas javnosti/ N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR