Glas Javnosti

DA LI JE MOGUĆE! Hirurzi pronašli 150 MALIH PREDMETA U STOMAKU muškarca koji se žalio na bolove!

Svet
Autor: Glas javnosti

Pacijent je preminuo nakon operacije uklanjanja ovih predmeta, uključujući navrtke i zavrtnje, medaljone, dugmad i kopče za kosu, a porodica kaže da nisu imali pojma da ih je on gutao.

Doktori u Indiji uklonili su dugmad, slušalice i rajsferšlus među 150 malih kućnih predmeta iz stomaka čoveka koji im je došao žaleći se na bol.


Lekari u bolnici Medisiti u gradu Moga u severnoj državi Pendžab izveli su tri sata dugu operaciju i rekli da je to prvi put da su naišli na tako jedinstven slučaj.

Čovek star 40 godina primljen je u bolnicu u ponedeljak sa temperaturom, bolom u stomaku i mučninu, koje su ga mučile skoro mesec dana. Lekari su predložili ultrazvučni pregled i pronašli razne metalne predmete u stomaku čoveka. Hitno je prebačen na operaciju i kasnije je stavljen na aparat za održavanje života, ali je na kraju preminuo u četvrtak ujutro.



Tokom laparotomije, lekari su uspeli da izvuku blizu 150 predmeta, među kojima su igla, navrtknji, žice, konaci, medaljoni, dugmad, omoti, šnale za kosu, mermer i lanac perli.


Odveden je kod nekoliko lokalnih lekara, ali oni nisu mogli da otkriju uzrok bolova u stomaku, rekli su. Čovek je na kraju odveden u bolnicu kada su mu se simptomi pogoršali i kad mu nije bilo spasa, rekla je njegova porodica.

Nisu imali pojma kako je čovek uspeo da proguta sve predmete, rekli su.

Glas javnosti 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR