Glas Javnosti

Crtež dečaka ubice koji je izvršio masakr u srednjoj školi u Mičigenu: Prva žrtva je morala da bude lepa devojčica! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Kako se vidi na crtežu, on je nacrtio glavu jedne devojčice i pištolj uperen ka njoj

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija crteža koji je nacrtao Itan Krambli (15), koji je 2021. godine pucao iz očevog pištolja u srednjoj školi Oksford i tom prilikom ubio četvoro, a ranio sedam ljudi. 

Kako se vidi na crtežu, on je nacrtio glavu jedne devojčice i pištolj uperen ka njoj. 

- Prva žrtva mora da bude lepa devojčica koja mora da pati kao i ja - napisano je na vrhu crteža.


Majka dečaka ubice, Dženifer Krambli (45), proglašena je krivom na sudu u Mičigenu zbog ubistva iz nehata i osuđena je na zatvorsku kaznu od 60 godina. 


Foto:printscreen/twitter

Ona se smatra krivom jer nije sprečila svog sina da počini masakr u srednjoj školi 2021, a u presudi se navodi da je zbog zanemarivanja deteta Dženifer delimično kriva za zločin koji je njen sin počinio pre tri godine.

Tada petnaestogodišnji Itan pucao je iz očevog pištolja u srednjoj školi Oksford u koju je išao i tom prilikom ubio četvoro, a ranio sedam ljudi.

"Roditelji neće da me slušaju..."

Tokom suđenja navedeno je da je Dženifer više bila zainteresovana za vanbračnu aferu koju je imala, nego da provodi vreme sa sinom. Ona je bila toliko nemarna kao roditelj da nije uočila u kakvom stanju se nalazi Itan. 

Da sa njenim sinom očito nešto nije bilo u redu potvrđuju zapisi iz dnevnika koje je vodio samo nekoliko dana pre masakra u školi.

- Roditelji neće da me slušaju kada im govorim da mi je potrebna pomoć ili terapeut - piše u dnevniku.

Kako prenosi Dejli Mejl, nerazumevanje od strane roditelja prodstaklo je Itana da počini ovaj užasan zločin.

- Nema nikakvu pomoć za moje mentalne probleme i to me dovodi do toga da moram da pucam u školi - piše dalje u dnevniku.


Sina vodili u streljanu 

Dva sata pre napada, Dženifer je pozvana u Itanovu srednju školu na sastanak zbog natpisa "krv je svuda" koji su nastavnici pronašli u njegovom udžbeniku iz matematike.

Otkriveno je i da su Dženifer i njen suprug, Džejms Krambli (47), pištolj iz kog je Itan pucao kupili četiri dana pre strašnog zločina, kao i da ga nisu prikladno obezbedili. 

Takođe, Dženifer je samo nekoliko dana pre pucnjave vodila sina u streljanu kako bi zajedno vežbali.

Itan već služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva četiri druga iz odeljenja, a očekuje se će sledećeg meseca njegovom ocu biti suđeno na osnovu istih optužbi za ubistvo iz nehata, što on u potpunosti negira.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR