Glas Javnosti

Zbog čega se kroz tekstove provlači tako mnogo različitih tema? 

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Od Hazara, do Belog jezera, preko jadarita i vakcina, do stvarnih istorijskih ličnosti Isusa Lucifera, Soroša, Maska i Rotšilda? 

Naizgled, ne mešaju se babe i žabe, bez razloga. A razlog je jednostavan. U centru svih tema stoji jedna te ista ekipa turskih Jevreja Rotšilda i Rokfelera. Elitni hazarski Jevreji, svejedno je da li se deklarišu kao Sefardi ili Aškenazi, vode poreklo od Turaka, nasilno prebačenih 699. godine u rabinski judaizam, u Hazarskom kaganatu, na teritoriji današnje zapadne Ukrajine. Te godine Turci su postali Jevreji.

Kad kažem Turci, mislim na stara turkijska plemena Azere, Kipčake, Ujgure, Saragure, Uzbeke, Mongole, Karačajce, Tatare, Dolgane, Balkare, Baškire, Pečenjeze, Karakalpake, Čagatajce, Kaškajce, Karaime, Juruke i još dvadesetak drugih... Rabinski judaizam ih je načinio Jevrejima, ali ne i Semitima. I u tome je drastična razlika između semitskih i hazarskih Jevreja. I jedni i drugi imaju istu jezičko - teritorijalnu podelu na Sefarde, Aškenaze, Mizrahe, Crne... 


Rotšildi i Rokfeleri, dve porodice hazarskih Jevreja, direktni su potomci Turaka iz Hazarskog kaganata i kreatori svih dosadašnjih lokalnih ratova, oba velika rata i svega što se desilo u poslednjih 350 godina. Oni pišu istoriju, oni kreiraju sadašnjost, oni poseduju budućnost. Paradoksalno su nazvani Iluminati, jer sebe nazivaju Prosvetljeni, ali svetlost nemaju. Imaju samo njenu iluziju, luminiscenciju, zahvaljujući Mesecu i jutarnjoj zvezdi. Zato tako panično i tragaju za bivšim Bogom svetlosti Luciferom. Na žalost, vlasnici su zemaljskog znanja i tehnologije, vlasnici su svetskog novca i američkih Federalnih rezervi, vlasnici su svetske farmaceutske industrije, vlasnici većine država u Razjedinjenim nacijama, većinski su vlasnici i nama dragog Rio Tinta. Novac im nije potreban, sami ga štampaju! 

Zbog njega smatraju da su vlasnici i naših života i igraju se Boga. Napisao sam pre 4 godine da Rio Tinto nikada neće odustati od srpskog optičkog kristala jadarita, jer bez jadarita globalistička agenda prestaje da postoji. Bez jadarita prestaje i vakcinalni genetički inženjering i prestaje globalni medijski pritisak za vakcinacijom, genetičkom mRNK vakcinom, koja je sve drugo što ne treba, samo nije zaštitna i spasonosna. Rio Tintu ne treba zastareli litijum, ali bez srpskog jadarita staju i svi Maskovi projekti OPEN AI, STARLINK i NEURALINK.

 
Bez srpskog jadarita Veštačka inteligencija neće moći da preuzme ulogu Boga. Bez srpskog jadarita raspašće se Novi svetski poredak, to je apsolutno sigurno. Zbog toga su njive oko srpske Loznice najbitniji globalistički cilj. Priča o litijumu i priča o Kosovu Soroševim medijima služi samo za odvlačenje pažnje od pravog cilja. Globaliste ne interesuju ni rudnici Kosmeta, ni albanski orlovi, ni srpski božuri, ni čileanski litijum. Lažnim iluminatima potreban je isključivo sveti gral, svetlosni mineral i energetski optički kristal jadarit. I sami nazivi jadar i jadarit potiču iz aramejskog, Isusovog maternjeg jezika. JADE ili JADA na galilejskom aramejskom jeziku znači - MAJKA. I ovo je prva svetska objava stvarnog značenja naziva jadarit, koje su globalisti sakrivali kao zmija noge. Srpski metak iz pištolja Gavrila Principa pokrenuo je točak istorije ka Novom svetskom poretku. Srpski kristal jadarit bi mogao zauvek da ga zaustavi. 

Napisao sam odavno i da će Hazari probati da razbiju sve nacije i sve religije. Sada upravo stvaraju razdore u SAD, raspiruju antagonizme i kreiraju uslove za građanske sukobe velikih razmera, odakle će se haos proširiti po celom svetu. Ekipa oko dementnog Bajdena neće dozvoliti Trampu da ih zaustavi, to je sigurno. Biće veliki problem za svet, ako na bilo koji način neutrališu Trampa i umesto njega upotrebe avatarsku Dip fejk tehnologiju podržanu Veštačkom inteligencijom. Ako uklone Trampa, a sve ide ka tome, odmah će uslediti i udari na preostale antiglobalističke nacionalne lidere. U problemu će se naći Orban, Lukašenko, Maduro, Asad... 


Otpori jesu veliki, jer neki ljudi se jednostavno boje i novog i bilo kakvih promena i to je sasvim normalno.

Često mi govore da mračim. Na žalost, pravi mrak ne donose moji tekstovi. Naprotiv. U njima je, upravo, svetlosna iskra. Apsolutno sam siguran da bi mogli da budu korisni i pojedincu i zajednici.

Vremenom će se to pokazati tačnim.

AUTOR: Vasko Vasović 

Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR