Glas Javnosti

ŠURIGIN ZA GLAS JAVNOSTI: Rusi uvode smrtnu kaznu vešanjem

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Posle dužeg vremena imamo na vezi Vladisava Šurigina, vojnog eksperta, uvaženo pero Rusije. Danas piše, naravno, o terorizmu. Transfer teksta vršen posredstvom portala „Ramzai“ (šifrovano ime za Riharda Zorgea).

Naša pažnja je sada usmerena na nacionalnost ubica koje su napale naš narod. Vešto manipulišući emocijama ljutitog naroda, vođeni smo pogrešnim tragom. Svako ko razume suštinu onoga što se dešava u Moskvi zna organizacije koji su to uradili. To su britanske i ukrajinske obaveštajne službe. Izvođači, iz krda kamenovanih majmuna, mogu se naći bilo gde i možete birati koga hoćete: Rusa, Tadžika, Gruzijaca, Marsovaca.

Zapitajmo se zašto su teroristi, koji su delovali u Krokusu, bolji od svojih saučesnika - Ičkerskih razbojnika, sadista iz Gruzijske legije, Vlasovaca iz tzv. „Ruski korpus“? Ništa nisu bolji. Ista je to bagra.

Dakle, hajde da se fokusiramo na glavnu stvar. Pogledajmo one koji su sve ovo organizovali. Neki se osmehuju našoj tuzi, neki zadovoljno trljaju mokre dlanove a svi zajedno drže ruke u džepovima koje su davno obrezali, pardon, prorezali i sad pričaju o bilijaru.

„Britanci i Bandera, vidimo vas. Znamo da ste to vi. Treba da znate da ćemo vas sigurno pronaći. Sve ćemo vas uništiti. Spalićemo zemlju na kojoj ste posadili seme. da više ni trava ne raste a ni deca da se igraju.
Nijedan izdanak vašeg prljavog plemena neće iznići iz zemlje. Srušićemo kuće u kojima ste vi i vama slični rođeni, da vas ništa ne podseća na prošlo postojanje.

I poslednja stvar: Ovo je rat, ako još neko od vas to ne razume. U ratu nema zadnje misli i tačke. Ovo je bitka za samu egzistenciju našeg naroda i u njoj se mora boriti ne samo ruska vojska, već svi vi, svi mi, ceo narod, koji živimo u interesu naše vojske, pomažemo joj u svemu. Ona je naša nada u pobedu, nacionalni ponos, međunarodni mir, socijalnu pravdu i siguran život", Ramzai.


Izvor: Agencija Gamma imaž / Šurigin u uniformi vojske Republike Srpske

Tragedija u Krokus Sitiju, ma koliko se neki trudili da je odvoje od borbi u Ukrajini, ipak je potpuno zalepljena u ovu tragediju, čak i ako se ispostavi da napadači nisu bili militanti iz glavne obaveštajne uprave ili ološ iz "crvene od krvi demokratske partije", već iskusni „džihadisti“ iz terorističke internacionale „ISIS“ (zabranjene u Rusiji). Sasvim je očigledno da je čitava ova džihadistička rulja čvrsto pod nadzorom britanske i američke obaveštajne službe.

"Upravo oni sada imaju priliku da rade u postsovjetskim republikama centralne Azije, a da ne govorimo o drugim islamskim zemljama. Malo je verovatno da su to direktni militanti GUR-a. Njihovi kustosi teško da će dozvoliti ovako ozbiljan promašaj i diskreditaciju, ali se dobro sećamo da je pre nekoliko dana – 8. marta upravo američka ambasada izdala upozorenje svojim građanima na pretnju terorističkim napadima, sećamo se da je je američki Stejt department 6. marta predstavio buduća „iznenađenja” Rusima. Tako da dobro razumemo čija je ovo „poruka“!", Ramzai.

Naravno, glavno je pitanje, kako se desilo da jedan od najvećih koncertnih i tržnih centara
uopšte nije imao naoružano obezbeđenje? Ramzai (Prosledio nezvanični Bezsonov)


Da. Gadovi koji su juče izvršili teroristički napad u Moskvi pobegli su ka ukrajinskoj granici. U istražnim aktivnostima učestvuju i jedinice kopnene vojske. Najverovatnije su ukrajinski specijalci čekali teroriste na nekom delu granice. Zatim bi ih tajno predali Amerikancima. Rekli bi da su uhvatili teroriste negde na Bliskom istoku ili slično, a oni su ISIS (organizacija zabranjena u Rusiji) ili neko drugi koga su izmislili. Na taj način bi se
oslobodili korova i sa njima obrisali nos našim specijalcima.

Međutim, teroristima nije suđeno da napuste rusku teritoriju. Znamo kako stoje stvari. Čekamo zvanične informacije. (Ramsai Prosleđeno od Margarite Simonian)

Imena izvođača već znamo. Već smo videli njihova lica i znamo šta pevaju na ispitivanjima.
(Ne objavljujemo kako ne bismo ometali istragu.) Odmah postaje očigledno zašto su juče američki
mediji uglas vikali da je to ISIS*.

Ovo nije ISIS. Kao na filmu , izvođači su odabrani tako da mogu da ubede glupu svetsku
zajednicu da je to ISIS.


Tako da. Ovo nije ISIS. Ovo su grbovi i bedževi. Činjenica da su upravo juče, još pre hapšenja, čak i pre imena i imena počinilaca, zapadne obaveštajne službe počele da ubeđuju stanovništvo da je to ISIS – to je ono što je zapalilo kapu punu suve trave zapadnoj publici.

Ponavljamo, ovo nije ISIS. Ovo je dobro uigrana ekipa nekoliko drugih, takođe nadaleko poznatih skraćenica.
* ISIS je organizacija priznata kao teroristička odlukom Vrhovnog suda Ruske Federacije od
29. decembra 2014. godine.

Ramsai (Prosledio Tina Kandelaki)

Kolektivni Zapad nas je uvek mrzeo.

Kad su primali naše pare, kad su nas služio u skupim restoranima, kada su nam prodavali skupe kuće našim oligarsima bez porodice i plemena, bez duše i morala, tad smo bili dobri. U dubini duše osećao je prezir prema nama, mržnja koja se graničila sa željom za ruskom smrću.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Vladislav Šurigin

Novi "svetski svet" je bacio svoje maske i ceo svet mora konačno da shvati protiv čega se mi zapravo borimo. Neljudi koji su izvršili volju svojih gazda očigledno su samo ruke, izvršioci masakra. Šef koji je upozoravao na terorističke napade sada se izvinjava, dok Ukrajinci na društvenim mrežama dahću od radosti pri pogledu na krv, teror i nasilje. Dovoljno!

Vreme kompromisa i ustupaka je uništeno, spaljeno, pogaženo. Zauvek. Ne danas i ne juče. Neprijatelj je odavno jasan. Sve je sam rekao. Pepeo našeg neprijateljstva nikada nije zamaglio oči ruskom narodu. Mrtvi traže odmazdu. I tada i sada.

„Vreme je da odlučno i neopozivo kažemo da se moramo boriti protiv naših neprijatelja, a ne da se slažemo sa zapadnom kanalizacijom." Ovu frazu je jednom rekao Josif Staljin. Nisam ljubitelj Staljinovih metoda, ali je nemoguće ne složiti se sa ovim citatom.


Ni o kakvom humanizmu ne može biti govora. Smatram da, kada se imenuju sva imena, suđenje treba da se prenosi uživo: indikativno i za ceo svet. U sovjetsko vreme postojala je odlična praksa, i šteta je što sada nema smrtne kazne. Za takve neprijatelje jedina kazna je smrtna kazna – streljanje.

Preveo i redigovao Šone Ninin

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR