Glas Javnosti

SRBIJO SRAM TE BILO: Prava porodica se uništava, a hraniteljska porodica finansira

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Poziv građanima Srbije da se masovno odazovu na protest ispred centra za socijalni rad u Novom Sadu koji je zakazan za danas u 10.00 časova!

Zaustavimo trgovinu ljudima koja je u Srbiji legalizovana kroz propise i institucije. Najnakaradniji zakoni koji navodno štite decu su upravo doneti i sprovode se u Srbiji. Jel to Hitlerova eugenika zapravo ovde na delu, perfidno i besprekorno se sprovodi?!

IZVOR: Ustupljena fotografija / Ana Mihaljica 

Brisanje jednog naroda, kulturno, u svilenim rukavicama odvija se nesmetano i lagano bez ikakvih poteškoća?! Finansijski se potenciraju hraniteljske porodice, dok se roditeljske i biološke uništavaju. Hraniteljske po detetu dobijaju 700 evra, a biološke tek 30 evra, i to pod uslovom da su teški bednici i da to papirološki i dokažu. Ali to je Srbija nedavno izglasala apsolutnom podrškom režimu, zar ne?! Današnji 8. mart će biti u znaku borbe jedne samohrane, goloruke žene, koja se bori da iščupa svoja tri maloletna sina iz kandži kriminogenog sistema. Dakle, neka Novi Sad i svi koji mogu, neka danas ne gledaju svoja posla, već neka danas pruže podršku ovoj źeni u ovoj borbi. Jer ako sada bude izvojevan boj, biće ih sve manje. 

Podrška Ani Mihaljici!!! Ovde se brani Srbija i naraštaji koji dolaze!!!

Sistem koji razjeda, muči i satire sopstveni narod, nije od naroda, ne sme da postoji, i mora biti razbijen u paramparčad da zauvek nestane, zar ne ???!!! I na kraju javno pitanje: zar nije dužnost i obaveza centara za socijalni rad da srpskoj porodici obezbede blagostanje i najbolje uslove za razvoj i napredak dece, a ne da postupaju i da se ponašaju kao srednjovekovni janjičarski servisi?

AUTOR: Diplomirani oficir policije, aktivni kapetan MUP-a Srbije, predsednik odbora za borbu protiv kriminala i korupcije NPSS, Rajević Zdravko.

Pucajte, ja i dalje držim čas...

Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR