Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: Bugari se probudili (Rusofili za otadžbinu)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Bugari se probudili. Politička partija "Rusofili za povratak otadžbine" na svom portalu "Top Sikret" donosi veoma oštre komentare kakve retko srećemo u Evropi i samoj Rusiji. Tekst prenosimo u celini bez cenzure i komentara.

Ko stoji iza „ukrajinskog projekta“?

Rat hazarske mafije protiv Rusije!

Ko stoji iza „ukrajinskog projekta“?

Odgovor na ovo pitanje teško da će vas iznenaditi. Odgovor je – iza dešavanja u Ukrajini i takozvanog „ukrajinskog projekta“ stoji hazarska mafija, cionizam i unija, ne prvi put, unija cionizma i nacizma. Ovaj savez se pojavio pod Hitlerom, čiji su unutrašnji krug uglavnom činili Jevreji.

Tako je i sada u Ukrajini.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Bugarska politička partija "RUsofili za Otadžbinu"

Navešćemo na početku reči kuma (gazdu) hazarske mafije u Ukrajini – Igora Kolomojskog, koji stoji iza Zelenskog i iza nacističkih bataljona „Azov“, „Dnjepar“, „Donbas“ itd.

Govor Kolomojskog je zabeležen u izraelskom gradu Haifi, gde se sakrio posle 2014. godine, kada se posvađao sa drugim vodećim ukro - cionistom Petrom Porošenkom:

„Radili smo eksperiment sa Ukrajincima. Uzeli smo samo jezičke razlike i pogurali priču, pozicionirajući Ruse kao glavne neprijatelje Nezavisne Ukrajine„ 20 godina kasnije dobili smo idealne borce protiv Rusa. Sada će se svaki Ukrajinac koji je ubio Rusa smatrati herojem. Nadam se da ćemo ih spominjati bar 100 godina. Sada će biti vrlo lako uništiti same Ukrajince, odsekavši ih od Rusije. Dajući im novac uz kamatu za rat, mi ćemo onda od svih njih naplatiti dugove."


Teško da postoji ubedljivija izjava o namerama onih koji stoje iza ukrajinskog projekta. Ovo je cionizam i takozvana hazarska mafija.

Dodaćemo i reči Zelenskog, marionete Kolomojskog, da želi da Ukrajinu pretvori u Veliki Izrael, tj. u Novu Hazariju.

Dodaćemo i umešanost u kijevski puč 2014. Rotšilda i Soroša, Sivih vukova, i duboke države, CIA, Mosada, Mi 6, forenzičara koje finansira Kolomojski, itd.

I evo kratkog spiska ukrajinskih cionista – Jevreja koji su nekada huškali Slovene na Slovene, tj. Ukrajinaca protiv Rusa i Belorusa. Spisak je preuzet iz ukrajinskih izvora, od kojih je mnoge finansirala hazarska mafija.


Ko je postavio Slovene protiv Slovena?

Predsednik Petro Porošenko (Valcman) – Jevrejin;
Predsednik Turčinov (Kogan) – Jevrejin;
Premijer Arsenij Jacenjuk (Bakai) – Jevrejin;
Ministar finansija Aleksandar Šlapak – Jevrej;
Sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine - Andrej Parubij, Jevrejin;
Potpredsednik Vlade Vladimir Grojsman – Jevrejin;
Ministar unutrašnjih poslova Arsen Avakov – jermenski Jevrejin;
Ministar kulture - Sergej Niščuk - Jevrejin, mason;
Direktor Narodne banke – Stepan Kubiv, Jevrejin;
Šef predsedničke administracije Sergej Pašinski – Jevrejin;
Glavni kandidati za predsednika - Julija Timošenko (Cilja Kapitelman) - Jevrejka;
Vitalij Kličko (Etinzon) – otac Jevrej;
Oleg Tjagnibok (Frotman) – Jevrejin po majci;
Dmitrij (Avdim) Jaroš – Jevrejin, hasid.


Svi oligarsi u Ukrajini su Jevreji: I. Kolomojski, E. Hurvits, G. Bogoljubov, P. Porošenko, D. Firtaš, S. Levočkin, V. Hajduk, V. Nemirovski, K. Ževago, V. Pinčuk, E. Prutnik , R. Ahmetov, A. Martinov, V. Kostelman, E. Segal, B. Kolesnikov, A. Ieldman, F. Shpig, N. Shufrich, A. Rodnianski, I. Dvoretski, A. Abdinov, V. Ermolaev, M Kiperman, E. Zviagilski, F. Žebrovskaia, S. Ronis, G. Korban, G. Surkis, I. Surkis, V. Shamotii, A. Leshchinski, I. Rodin, M. Beker.

Svi mediji su u rukama cionista: P. Porošenka, I. Kolomojskog, D. Firtaša, V. Pinčuka, R. Ahmetova.

Bivši predsednici Nezavisne Ukrajine: Kravčuk (Blum), Jevrej; Kučma (Kucman) – Jevrejin.
Ikone nacizma u zapadnoj Ukrajini: Bandera (Šimon Stefan) – poljski Jevrejin, Roman Šuhevič – Jevrejin, homoseksualac.


Na strani SAD, ukrajinska Jevrejka Viktorija Nudelman (Nuland) je 2014. bila inicijator Majdana sa svojim kolačićima. Počelo je pod Obamom, nastavlja se pod Bajdenom, čiji je državni sekretar Entoni Blinken ukrajinskog jevrejskog porekla.

Transformacija desničarskog sektora posle 2014. godine u liku nacističke Nemačke odvijala se novcem Kolomojskog. Ovde je napravljena greška. „Azov” nije bataljon, jednostavno se tako
zove. U stvari, to je nacistička formacija koja broji više hiljada, pre bi rekli pojačana brigada, koja je konačno koncentrisana u Kombinatu čelika Azov, u vlasništvu Rinata Ahmatova, vanbračnog sina Kučme.

Pod denacifikacijom Ukrajine, dekomunizacijom i deoligarhizacijom Donbasa (najbogatijeg regiona SSSR-a) okupiranog od hazarske mafije, podrazumeva se kombinacija ukrajinskog nacizma i cionizma.


Jedan od ciljeva operacije u Donbasu bilo je uništenje visoko preciznim projektilima štaba i baze nacističkog bataljona „Dnjepar“ u selu Zvonjecko, kao i nacističkih bataljona Azov i Donbas, koje su obučavali savetnici MOSSAD-a , CIA i Mi 6. Reč je o 70.000 ukronacista.

Ukrajina je samo pijun u ratu hazarske mafije protiv hrišćanske Rusije. Krasimir Ivanov Ivandžijski

Izdavač i glavni urednik Top Sekret

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR