Glas Javnosti

PRVE FOTOGRAFIJE SA SAHRANE UBIJENOG MILANA ŠUŠE Žestoki momak iz Zemuna ispraćen na večni počinak

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milan Šuša (39) iz Zemuna koga je plaćeni ubica likvidirao pred porodičnom kućom samo dva meseca po izlasku iz zatvora danas je ispraćen na večni počinak.  

Porodica, rodbina i veliki broj prijatelja oprostili su se od njega na Novom pravoslavnom groblju u Starim Banovcima. Među prisutnima su bili brojni žestoki momci iz Zemuna.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Milan Šuša sa suprugom

Porodica Šuša je neutešna zbog bolnog gubitka, a najviše ih je pogodilo što je Milan likvidiran pred kućnim pragom. U čitulji su se od njega oprostili majka Dobrila, otac Jovo, brat Uroš, sestra Jovana sa porodicom, supruga Nataša, ćerka Stefani i sin Stefan.

Njegovi drugovi su mu u brojnim čituljama, objavljenim danas u dnevnim novinama, uputili poslednje pozdrave.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Novo pravoslavno groblje u Starim Banovcima

Milan Šuša je ubijen 17. februara, oko 10 sati, u klasičnoj sačekuši ispred porodične kuće  u Zemunu, posle izdržane kazne od 11 godina zatvora. U trenutku kada je izašao iz automobila da zatvori kapiju, napadač mu je pritrčao s leđa sa uperenim pištoljem i pucao u njega iz neposredne blizine. Kada ga je prvi metak oborio, ispalio je još nekoliko metaka u njega. Potom je ustukno korak-dva, a onda mu ponovo prišao i overio ga. Na snimku sa nadzornih kamera se jasno vidi da ubica nosi naočare za sunce i hiruršku masku, dok je odeven u bež jaknu i farmerke.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je identifikovala osumnjičenog za ubistvo i očekuje se njegovo hapšenje. Prema još nepotvrđenim saznanjima, policija raspolaže podacima o mestu gde se osumnjičeni nalazi i očekuje se da će uskoro biti uhapšen.

Uskoro opširnije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR