Glas Javnosti

PRETUKAO DEVOJKU JER MU JE DONELA LOŠU SREĆU : Beograđanin na kocki izgubio 10 000 evra pa bes iskalio na svoju dragu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beograđanin nakon što je izgubio 10.000 evra u kockarnici, naočigled velikog broja prolaznika nasred ulice pretukao svoju devojku (29). Nasilje se dogodilo u ponedeljak uveče u centru Zenice.

Kako izveštavaju mediji iz BIH užasno nasilje se odigralo u ulici Dr Abdulaziz Aska Borića u Zenici, a nažalost niko do prolaznika nije ni pokušao da zaštiti devojku koju je nasilnik brutalno pesnicama udarao u glavu.

Iako niko nije reagovao i stao u zaštitu devojku, jedan prolaznica je ipak pozvala policiju koja je ubrzo stigla, ali na zaprepašćene policajaca devojka koja je imala vidljive povrede na licu nije želela da podnese prijavu.

Pexels

foto: printscreen

Prema informacijama iz MUP Zeničko-dobojskog kantona, par koji je učestvovao u ovom incidentu dolazi iz Beograda i privremeno boravi u Zenici, gde su iznajmili stan. 

- Devojka je izjavila da je samo došlo do manje prepirke i da nije bilo nikakvog nasilja, a na pitanje kako je zadobila povrede lica, odgovorila je da je ranije pala i povredila se - kazao je izvor iz policije za lokalane medije.

Unsplash/Micha? Parzuchowski

foto: printscren 

Policija je obavila razgovor i sa zaposlenima u kockarnici jer su svedoci rekli da je par izašao iz tog objekta i saznali da se par kockao i izgubio oko 20.000 konvertibilnih maraka, što je najverovatnije povezano sa nemilim događajem. 


Glas javnosti / A06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR