Glas Javnosti

HOROR! PIJAN PRETIO SUPRUZI DA ĆE UBITI NJU I NJENU PORODICU: Otkinuo glavu kućnom ljubimcu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Telo i glavu papagaja je fotografisao, te fotografiju poslao svojoj supruzi, kao i njenoj kumi

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv N.V. (38) zbog sumnje da je pijan pretio smrću supruzi i ubio kućnog ljubimca-papagaja, a potom joj slao slike ubijenog ljubimca.


Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo, saopšteno je iz tog tužilaštva. Predloženo je i da ga sud oglasi krivim i za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja osudi na kaznu zatvora od šest meseci, a za krivično delo nasilje u porodici na kaznu zatvora od godinu dana, te da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora od godinu i četiri meseca.


Tužilaštvo je predložilo i da se okrivljenom izrekne mera bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara, kao i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim tako što će mu zabraniti približavanje oštećenoj na udaljenosti ne manjoj od 200 metara, te mu zabraniti pristup oko mesta stanovanja i mesta rada oštećene te mu zabraniti i dalje uznemiravanje, odnosno komunikaciju sa oštećenom i to u trajanju od dve godine od dana pravosnažnosti sudske odluke.


Sumnja se da je on od 18. do 19. februara, dok je bio pod uticajem alkohola pretio smrću supruzi, odnosno u više navrata je pozivao telefonom i upućivao joj razne pretnje i slao joj poruke u kojima joj je takođe upućivao pretnje da će ubiti nju, članove njene porodice kao i sebe, kao i razne uvrede.


On se optužnim predlogom tereti da je 19. februara u Zemunu, u ranim jutarnjim časovima, ubio kućnog ljubimca-papagaja, na taj način što je papagaju snagom svojih ruku otkinuo glavu, a zatim je telo i glavu papagaja fotografisao te fotografiju poslao svojoj supruzi, kao i njenoj kumi, dok je snimak istog sadržaja pokazao jednom od svedoka.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR