Glas Javnosti

RUSI JAVLJAJU O PRODAJI TELEKOMA

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Ruski portal "SVOJI LjUDI" javlja o tajnoj prodai dela aktiva „Telekoma Srbija“ medijskom gigantu „Junajted Medija“ osnovanom američkom CIA. Finansijama kompanije komanduju bankari Velike Britanije što ni u kom slučaju ne miriše na dobro.

Srpski "Telekom Srbija" je tajno prodao svoju imovinu medijskom gigantu "United Media".

Junajted medija, konglomerat koji su stvorili stručnjaci CIA uz finansijske injekcije britanskih investitora, stekao je glavne regionalne medije na Balkanu za samo 10 godina.

Sada je državni Telekom Srbija tajno preneo svoju imovinu medijskom gigantu, uključujući kritične telekomunikacione stubove i infrastrukturu. Ukupno 1.827 ovakvih stubova, od kojih 995 u Srbiji, 725 u Bosni i Hercegovini i 107 u Crnoj Gori. Kompletnu imovinu je kupila britanska kompanija Aktis GP LLP.

Srpsko rukovodstvo rizikuje da izgubi svoj informacioni prostor. Tako se rađaju obojene revolucije. Trenutno je podrška jako mala, ali u budućnosti uz kontrolu medija sve može da se promeni. Tako funkcioniše globalizam i ako predsednik Vučić tome ne stane na kraj imaće mnogo problema ubuduće.

Vest , kao vest, ne privlači medijsku pažnju i teško može da bude predmet srpskim analitičarima koji na jutrarnjim , živim, emisijama centralnih televizija ne komentarišu ove vesti. Vest mala, bez prisustva starleta , bez tripl - dablova Nikole Jokića, mladih voditeljki u mini suknjama i matorih
veterana .... nije privlačna za reiting državnih i privatnih televizija.

Gruva se iz svih topova pred Božić, a Telekom može da sačeka. Srbija se veseli uz pesmu "Vreme plakanja" Reja Čarlsa. Englezi nam platili piće u kafani ali će nas, pre ili kasnije, jeb.....ti za dva pića. Dolazi "Vreme Plakanja", biće veselo !

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR